burakgulas
Aktif Üye
Kullanmakta olduğum usami combopopdan çok memnunum ancak uygun aksiyonu yapabildiğimi sanmıyorum. Bu sahtenin kullanım koşulları ve verilebilecek en iyi aksiyon türleri nelerdir?
Ben de gerçekten çok merak ediyorum. Normalde popper ancak düz sarımda wobbling yada rolling gibi aksiyonları varmı. Kullanan arkadaşlar ne şekilde kullanıyor, popper gibi mi yoksa düz sarımmı. Kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemez inşallah. Yoksa bizim gibi kullanmayıp aksiyonunu merak edenler için bu muamma böyle sürüp gidecek.🙂🙂Kullanmakta olduğum usami combopopdan çok memnunum ancak uygun aksiyonu yapabildiğimi sanmıyorum. Bu sahtenin kullanım koşulları ve verilebilecek en iyi aksiyon türleri nelerdir?
Geçen sefer o kadar çok aksiyon denedim ki kendi kendime uydurduklarım cabası😀 Sahte beni 2 3 kere kandırdı. Sahte berrak suda görünür mesafeye geliyor ardında bir delta su katmanı oluşuyor ama mesafesi var 20 cm gerisinde allah allah diyorum sanırım takip alıyorum kafamda kamera bir taraftanda canlı canlı takip videosu çekiyorum çok mutluyum ardından bir su sıçratma sesi ahhh beee hamle yaptı alamadı diyorum kendi kendime, meğersem sahtenin yüzünden oluyormuş bütün bunlar reziillik videoyu yayınlamaya utandım😀D Orada sahteyi iyi tanımak gerektiğini anladım doğru buraya geldim sormaya soruşturmaya.geçenlerde bende denedım. 100mm var elimde. belli bir tempoda yavas sarımda güzel geliyor. uzakta popperların o su sıçratması taktiği mümkün değil pek .