Uzun aradan sonra bir levrek

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Tepki
3,358
Ödül
113
Artık ilk zamanlardaki heyecanlar olmasa da, güzel bir av oldu. Dümdüz dalgasız rüzgarsız sığ suda, güneşin ısıttığı bir kış sabahında, at çek at çek yine boş dönmeli bir av günü olmak üzereydi. Saat 10:30 olmuş, güneş yükselmiş, su berrak. Herşey evine dön artık diyordu.
10-15 metre önümde bir oynak görmemle tüm olumsuz düşünceler yok oldu. Yavru balıkları ve tekeleri mideye indiriyordu belli ki. Yumuşak bir atışla oynatın 5 metre arkasına bir atış, yavaş ve düz sarım, tam oynağın yanından geçerken vuruş ve kıyıda Mutlu son. Hepinize rastgelsin. Sahtemiz fladen 28 gr kaşıktır. Pembe gümüş üzerinde siyah noktaları olan. Hiç utandırmadı.
IMG_5600.jpeg

Artık ilk zamanlardaki heyecanlar olmasa da, güzel bir av oldu. Dümdüz dalgasız rüzgarsız sığ suda, güneşin ısıttığı bir kış sabahında, at çek at çek yine boş dönmeli bir av günü olmak üzereydi. Saat 10:30 olmuş, güneş yükselmiş, su berrak. Herşey evine dön artık diyordu.
10-15 metre önümde bir oynak görmemle tüm olumsuz düşünceler yok oldu. Yavru balıkları ve tekeleri mideye indiriyordu belli ki. Yumuşak bir atışla oynatın 5 metre arkasına bir atış, yavaş ve düz sarım, tam oynağın yanından geçerken vuruş ve kıyıda Mutlu son. Hepinize rastgelsin. Sahtemiz fladen 28 gr kaşıktır. Pembe gümüş üzerinde siyah noktaları olan. Hiç utandırmadı. 125881 dosyayı görüntüle
Az önce Facebook da gördüm resmi 🙂 aa dişliye atarken levrek almış demek dedim meğer sizmişsiniz 😀 Bereketli olsun

10-15 metre önümde bir oynak görmemle tüm olumsuz düşünceler yok oldu. Yavru balıkları ve tekeleri mideye indiriyordu belli ki. Yumuşak bir atışla oynatın 5 metre arkasına bir atış, yavaş ve düz sarım, tam oynağın yanından geçerken vuruş ve kıyıda Mutlu son. Hepinize rastgelsin. Sahtemiz fladen 28 gr kaşıktır. Pembe gümüş üzerinde siyah noktaları olan. Hiç utandırmadı. 125881 dosyayı görüntüle
Tebrikler 👏👏 Her zaman rast gelsin

Tebrikler Nedim
Bu uzun ara biter de devamı da gelir umarım
Rast gelsin.

TEBRİKLER 👍👍
Güzel av olmuş. 🧿🧿 Daim olsun.

Back