Uzun bekleyişi ardından sonunda.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayarsiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayarsiz

Aktif Üye
Tepki
89
Ödül
38
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir tek bir balık almayi başaramadım.
Ve ugursuzlugumu kırdım sonunda.
Akşam vardiyasinin bitmesine yakın arkadaşim yusuf un telefonla beni kiskirtmasi üstüne ( akşam suyunda daha alamadım hic) sabah suyu yapmaya karar verdik.
Fakat gece 12 de iş bittiği gibi mera yolunu tuttuk gece de deneyecegiz. Sabaha kadar o sahte bu silikon bu sahte o silikon yok tek vuruş dahi. Gün agarasına yakın forumdan Abdullah SÜRÜCÜ abimin tavsiyesi üstüne tackle House 26 gr sarı beyaz sahteyi taktım ve başladım at çek e 1 2 3 4 5 derken küt kamis ucu asagida makine viizzzzz ediyor hemen bir hamle tasma ve levrek kıyıda heyecan hat safhada tabi sonrasında gün iyice açtı sahte dehistirdim iki ufak levrek suya iade. Sonra avi sonlandırıp eve dönüş. Boylece ilk spin de levrek avını başarmış oldum. Herkese bol avlar dilerim.
Kamış okuma v sistem 2.70 10 40 atarli
Makine trabucco air Blade 40 lik
Sahte tackle house'a sarı beyaz.
20161004_171724.jpg

Tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırmışsınız siftah yapılmış gerisi gelir. Herkes size sabah suyunu deneyin demişti faydası olmuş 🙂 avlağa spin için çok erken gitmişsiniz ben öyle erken gittiğim zamanlar sabah 5'e kadar yemli avlanır sonra spine geçerim öyle daha zevkli ve az yorucu oluyor

Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir tek bir balık almayi başaramadım.
Ve ugursuzlugumu kırdım sonunda.
Akşam vardiyasinin bitmesine yakın arkadaşim yusuf un telefonla beni kiskirtmasi üstüne ( akşam suyunda daha alamadım hic) sabah suyu yapmaya karar verdik.
Fakat gece 12 de iş bittiği gibi mera yolunu tuttuk gece de deneyecegiz. Sabaha kadar o sahte bu silikon bu sahte o silikon yok tek vuruş dahi. Gün agarasına yakın forumdan Abdullah SÜRÜCÜ abimin tavsiyesi üstüne tackle House 26 gr sarı beyaz sahteyi taktım ve başladım at çek e 1 2 3 4 5 derken küt kamis ucu asagida makine viizzzzz ediyor hemen bir hamle tasma ve levrek kıyıda heyecan hat safhada tabi sonrasında gün iyice açtı sahte dehistirdim iki ufak levrek suya iade. Sonra avi sonlandırıp eve dönüş. Boylece ilk spin de levrek avını başarmış oldum. Herkese bol avlar dilerim.
Kamış okuma v sistem 2.70 10 40 atarli
Makine trabucco air Blade 40 lik
Sahte tackle house'a sarı beyaz.45117 dosyayı görüntüle
En az kendim tutmuş kadar sevindim... Tebrikler Ferhat... Açılışı yaptın ya artık gerisi gelir... Demekki merada balık varmış 🙂

Back