Uzun Menzilli Kafa Lambası Tavsiyesine Ihtiyacım Var

erkanenginn

Aktif Üye
Tepki
388
Ödül
73
merhabalar. gece avlarında kullanabılecegım bılhassa uzun menzılı olan bır kafa lambası ihtiyacım var. av yaptıgım bölgeler kayalık bolgeler ve balıgı denızden kıyıya alırken misinanın gelişini ve balığın pozisyonunu görmem gerekıyor . suan kullandıgım kafa lambası ıle sadece takım bağlamaya yardımcı oluyor benım ıstedıgım el fenerı gucune yakın ısık verecek guclu bır kafa lambası. makınayı sararken denıze tuttugumda balığın gelişini görmem gerekiyor yoksa kıyıya atarken bazen balığı düşürebiliyorum. şarzlı olmasın cunku spontane av yapma durumum oluyor bır anda haber gelıyor ve basıp gidiyorum. önerebileceğiniz bir kafa lambası varmıdır. yoksa en sonunda kendim yapıcam güclü bir el fener alıp lipo pil ile enerji vericem ama uğraşmak istemiyorum

Bütçe vermemişsiniz ama dün incelemesini okuduğum fener işinizi fazlasıyla görür gibi :

(link)

(link)

Bütçe vermemişsiniz ama dün incelemesini okuduğum fener işinizi fazlasıyla görür gibi :

(link)

(link)
evet butceyi unutmusum. yani 100 tl civarinda olabilir. bahsettiginiz urunu inceledim kaliteli bir urune benziyor zaten oyle olmasa 7 yil garanti vermezler. ama o fiyat bandi benim icin oldukca fazla.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Bunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Şarjlı olmasını tercih ettim. Çünkü powerbank her zaman arabamda var.

açıkçası kıyı avcılığında denize ışık tutmak istemenize şaşırdım.

Surf ile yemli av yapıp 100-150 metreye atıyorsanız birşey diyemem.

ama 50 metre yakınlıkta avlanıyorsanız suya ışık tutarak ciddi anlamda ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz demektir.

Merhaba,

Aliexpresste XHP50 ya da üzeri lede sahip olan 20 dolar civarına çok güzel kafa lambaları var biraz beklersiniz ama fiyatına göre performansları maksimum seviyede olur.

(link)

(link)

açıkçası kıyı avcılığında denize ışık tutmak istemenize şaşırdım.

Surf ile yemli av yapıp 100-150 metreye atıyorsanız birşey diyemem.

ama 50 metre yakınlıkta avlanıyorsanız suya ışık tutarak ciddi anlamda ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz demektir.
surf disiplinde avlaniyorum melih bey. son 20 30 mt. ler baligi su ustune alip karaya firlatmak icin gormem gerekiyor misina ve baligin pozisyonunu

Merhaba,

Aliexpresste XHP50 ya da üzeri lede sahip olan 20 dolar civarına çok güzel kafa lambaları var biraz beklersiniz ama fiyatına göre performansları maksimum seviyede olur.

(link)

(link)
aliexte bi suru kafa lambasi var evet ama istedigim isigi vericekmi onu bilmiyorum. yani 7000 lumen yaziyir ama gercek 7000 lumen degildir sanirim. oyizden emin olamiyorum

aliexte bi suru kafa lambasi var evet ama istedigim isigi vericekmi onu bilmiyorum. yani 7000 lumen yaziyir ama gercek 7000 lumen degildir sanirim. oyizden emin olamiyorum

Dediğim gibi XHP50 üzeri xhp 70.2 90 led olanları tercih edebilirsiniz

Şöyle belirteyim bende iyi bir markanın xhp35hd ledli küçük bir el feneri var birinin gözüne tuttuğunuzda bakması imkansız hatta kısa süreli körlük yaratacak derece bir ışık veriyor zaten küçük el fenerine bunun üzerinde bir led takılamaz keza ısınması üst düzeyde. Uzun menzil ise merceklede alakalı, ileri geri ayarlanabilen lenslerle ışık daha ince ve uzun olarak noktasal menzili artar bunlara dikkat edebilirsin, su geçirmemesi de önemli.

Back