Uzun Spin Kamışları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okurtman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kullanıyorum. benim kullandığım kamış 325 cm boyunda 3 parçalı kapalı boyu 115,3 cm shimano nessa ci4+ s1008mmh. kamış 176 gr ağırlığa sahip. 8-38 gr rapala max 45 gr jig atara sahip. hem deniz içerinde tulum hem kıyıdan av yaptım. eriminden çok memnunum. eğer meranızda arkanız çok müsait değil, kayalık ağaçlık ise boy önemli. ama arka taraf engel değilse uzun boyu avantaj. spin kamışı 2,60 -2,90 boyunda olur görüşüne katılmıyorum. kullandığım kamış 103352 dosyayı görüntüle 103353 dosyayı görüntüle
Bu yoruma fazlasiyla katiliyorum. 270cm kamis aliskanligi olustu spinde. Istanbulda spin yapabilecegimiz yerler belli zaten ve bunlarda zaten agaca vs takilma riskinin olmadigi yerler. Benim en son aldigim spin kamis daiwa legalis seabass 318 cm 2 parca 199 gr 10 halkali ve 14-42 atarli olan modeli. Siddetle tavsiye ederim. Orta segment bir kamistir ve 20 gr sahtelerin eristigi mesafeler oldukca tatmin eder. Hatta bundan once de savagear shore distance spin 366 cm 2 parca 120 gr a kadar atarli kamis almistim. Genelde 60 gr jig ile shore jig yapmak icin. Bu kamis biraz esnektir ama yine de jige aksiyon vermenizi engellemiyor. Aksine kamis atis sirasinda iyi esnedigi icin 60 gr jig eger havada takla atmaz ise kursun arkasi atanlar ile ayni mesafelere hatta ilerisine ulasabiliyorsunuz, cok tecrube ettim. O yuzden uzun kamis benim her zaman ilk tercihimdir istanbulda

Back