Varmı Samsun'da Lrf yapan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arcan

Aktif Üye
Tepki
618
Ödül
103
Herkese Merhaba
Birkaç günlüğüne Samsun-Sinop taraflarında olacağım. Bugün ve yarın Samsun'dayım sonra Sinop. Buralarda olup Lrf yapan varsa eşlik etmek isterim. Veya mera tavsiyesinde bulunacak olanlar varsa sevinirim. Yoksa dahi gece rastgele biryerde şansımı deneyeceğim. Hepinize rastgele.

Son düzenleme:
Hala içim yanıyor ordudaki yarışmaya.. 🙂 🙂
Ben çok umutluydum aslında. Ve kesin dereceye girerim diyordum. Ama ben fazla insan sevmiiim. Alan kısıtlı olunca omuz omuza olta salladık resmen. Sonra ben gittim arabada uyudum. Yarışmada 10 kişi olsa ve aralarındada 50 şer metre olsa birinci olurdum belkide. Yıllardır balık gibi düşünmeyi öğrendik az çok. Ben balık olsam şurda gezerdim burda avlanırdım vs. Biz yarışma öncesi keşif yaptık @trkc kardeşimle. Ve herkezden önce o bölgeye gittik. Ardımızdan 5-6 kişi daha geldi. Sonra benim tadım kaçtı. Tam atçek yapmayı planladığım noktaya adam dip olta salladı. Öbürü mantarlı attı derken dar alanda kısa paslaşmalar başladı ki. Ben özellikle tatlısu avında kıyıya paralel atışlar yapmayı çok severim ama ne mümkün. Olmayınca olmuyor işte. Demekki kısmetimizde yokmuş 🙂

Merhaba, Samsun'da Atakum iskelede ve Batıpark (Teleferiğin bulunduğu mekan) Aslan heykellerinin olduğu bölgelerde LRF için uygun mekanlar olarak biliyorum. bizzat gitmedim ama çok hikayesini dinledim oradaki avcı arkadaşlardan. Rastgelsin 🙂

samsun baruthane batıpark-helikopter pisti arası,yeni yapılan golf sahasının önü buraların dibi kayalık
atakum iskele-çobanlı iskele

samsunda geçen ay lrf ile avlanmayı denedim.ancak gündüz vakti gitmiştim.birşey tutamadım 3-4 avda.

geçen sene eylül 15'inde küçük kendo silikonlarda atakum iskelede geceden kalma bir arkadaşın yaklaşık 3 kg istavrit aldığına şahit oldum.sabah 6 civarı gitmiştim.bende denedim yine birşey çıkmadı.tam dönmek üzereyken boşver lrfyi dön spine dedim kendi.kendime.daha sonra baruthaneye geçip fladen 28 gr kaşık denedim.40-50 tane dişli yakalamıştım.uzun lafın kısası ben lrf ile alamadım.inş siz alırsınız. 🙂

Merhaba, Samsun'da Atakum iskelede ve Batıpark (Teleferiğin bulunduğu mekan) Aslan heykellerinin olduğu bölgelerde LRF için uygun mekanlar olarak biliyorum. bizzat gitmedim ama çok hikayesini dinledim oradaki avcı arkadaşlardan. Rastgelsin 🙂
Teşekkür ederim

samsun baruthane batıpark-helikopter pisti arası,yeni yapılan golf sahasının önü buraların dibi kayalık
atakum iskele-çobanlı iskele

samsunda geçen ay lrf ile avlanmayı denedim.ancak gündüz vakti gitmiştim.birşey tutamadım 3-4 avda.

geçen sene eylül 15'inde küçük kendo silikonlarda atakum iskelede geceden kalma bir arkadaşın yaklaşık 3 kg istavrit aldığına şahit oldum.sabah 6 civarı gitmiştim.bende denedim yine birşey çıkmadı.tam dönmek üzereyken boşver lrfyi dön spine dedim kendi.kendime.daha sonra baruthaneye geçip fladen 28 gr kaşık denedim.40-50 tane dişli yakalamıştım.uzun lafın kısası ben lrf ile alamadım.inş siz alırsınız. 🙂
Maşallah siz iyi av yapmışsınız. Benim avım daha başlamadan bitti malesef 🙁

Back