Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Veda

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omercetin

Üye
Adı
Ömer ÇETİN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
:( Sizi tanımasam da üzüldüm. İnşallah kararınızı gözden geçirip tekrar dönersiniz.

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yapma bunu kardeşim Allah aşkına hiç yazıp çizilenlere kızıp form terkedilirmi, ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ama inan buna değmez, şu formda hiç görmediğim halde kırk yıllık arkadaşımmış gibi hissettiğim kişilerden birisin gel vazgeç bu işten.

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yüz yüze tanışmasak da sanki bir dost uzak bir yere gidiyormuş gibi üzüldüm. Neyse ki sosyal medyadan takip ediyoruz seni. Umarım kararınız değişir.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Vural seni kim sinirlendirdi ???

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@shimano Vuralım kararına saygı duyarım .Ama sen gibi kalender arkadaşımızın gitmesine üzülürüm kendi adıma . Burda gerekli gereksiz bende bazı şeylere şahit oldum lakin cehalet de ne dersen de . Senin tecrübelerinden kendim dahil olmak üzere bu forumda faydalacak arkadaşları yalnız bırakma . Biraz ara ver sinirin geçsin ,Sana sıkıntı ve stres yasak biliyorum ama eğer bu derece boyuta ulaşıyorsa önce sağlık Vuralım boş ver gerisini . Gene gelmeni temenni ederim .Yazık , seni üzen iki katını görsün inş ! Gerçekten çok üzüldüm :(. Cümleten Kandiliniz müberek olsun .

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Hayırlisi olsun
Simdiye kadar bir cok arkadaş gitti forumdan mod dahil hiç biri gitti diye değişen bir şey olmadı
forumda kızıp gittiği kişiler hala daha burada ve hala daha bir cok kez ve yerde yalnış yapmaya devam ediyor ediyorlar sen gidersen de değişen bir durum olmayacak ama kalirsan belki degisen birşey olur zaman ile
Ne yaparsan yap hakkin da hayirlisi olsun gönül kalmandan yanadir sürçü lisan etti isek af ola hakkını helal et saygılar selamlar

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Olay nedir hiç bilmiyorum, kim haklı kim haksız bilmiyorum,
ama "alıngan" davranıp gitmen yerine "inatçı" davranıp kalmanı tercih ederdim dostum.
Gitmek pes etmektir.
Yenilmektir.
Bence bir daha düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...