Vedat Abayoğlu Üstad ile Assosu ve balığı yaşamak

Eminim uzun zamandır geçirdiğin en keyifli tatil olmuştur abi🙂

Bir yandan bu sevdaya gönlünü vermiş üstadla tanışıp bilgi birikiminden faydalanmak, diğer yandan deniz, sahil, kumsal, balık 😀 daha ne olsun Selamlar...🙂

Eminim uzun zamandır geçirdiğin en keyifli tatil olmuştur abi🙂

Bir yandan bu sevdaya gönlünü vermiş üstadla tanışıp bilgi birikiminden faydalanmak, diğer yandan deniz, sahil, kumsal, balık 😀 daha ne olsun Selamlar...🙂

Çok teşekkürler herşey çok güzeldi aynen yazmış olduğunuz gibi sevgiler selamlar

Emreciğim ; güzel vakit geçirmen ve bazı ilkleri yaşamış olman çok sevindirici ..
Asos başkadır , tecrübeleri ile seni yanlız bırakmayan Vedat Amca'yada selamlar ve sevgiler ..
Yeni sezon başlıyor bakalım , umarım bu sene çok daha iyi avlar yaparız beraberce ..

Sevgiler Dostum ..

Emreciğim ; güzel vakit geçirmen ve bazı ilkleri yaşamış olman çok sevindirici ..
Asos başkadır , tecrübeleri ile seni yanlız bırakmayan Vedat Amca'yada selamlar ve sevgiler ..
Yeni sezon başlıyor bakalım , umarım bu sene çok daha iyi avlar yaparız beraberce ..

Sevgiler Dostum ..

İnşallah güzel avlar yaparız diye ümit ediyorum Tamerim kahveye gel bir ara özletme kendini.

Sevgili Emre

Beraberce avlanmamızın en keyfli anı,ilk defa mercana çıkıp çift balık çektiğin an olmuştur.

Akyaların adeta suları talan ettiğinide birlikte gözlemledik.

Eylülde geldiğinde sanırım çok daha bereketli avlar yapacağız,güzel takımlarının hakkını tam manasıyla verebileceksin.

Hepsinden öte,naif eşinle birlikte beraberce yaptığımız sohbetler doyulmaz olmuştur.
Etrafa enerji ve neşe saçan bir yapın var.
Oteli balık mevsiminde benzer keyflerin merkezi yapmaya azimliyim.
Çabalarıma herkese uygun fiyatta eşlik edecektir.
Elbette gelenlerin hizmetinde olacak ve inşallah unutulmaz avlarda yaşatacağım.

İki gündür bozuk havaya rağmen akyaların peşinde dolaştık.Az sonra hava ağardığında,Muharrem kardeşimle birlikte bu kere Müsellim Kayalarına gidip şansımızı oradada deneyeceğiz.

Heran devasa bir Akya konuğumuz olabilir.

Tutabilirsem avımı sana ithaf edeceğim.

Sevgimle kal

rica ederim.vedat bey ile avlanmak keyiflidir,selamlar saygılar...

Sevgili Burcu

Birliktede bu keyfi yaşamamızın gururunu taşıyorum.

Evrenin çektiği avlarımızın halen Yaban TV'de yayımlanıyor olması,devam edemese bile çekimlerimizin ne derece kaliteli olduğunun göstergesidir.

Bu sayede yurdun en ücra köylerinde bile adın ve adım geçmekte ,bunlara sıkca şahit olmam gururumu perçinlemektedir.

Kitap satışları ise ikinci baskıya ermemde bu sayede ulaşmıştır.

Edemediğim teşekkürrü geçte olsa burada ediyorum ve tekrarlıyorum,TEŞEKKÜR ederim.

Minik yavrunuzun dünyaya gelmesi olağanüstü bir güzelliktir.
Analı,babalı büyümesini,uzun ömürlü ve annesi kadar güzel olmasını,dünyadaki günlerinin hayli uzun ve sırf mutluluklarla dolu olmasını diliyorum.

Sevgi ve saygımla kalınız

Sevgili Burcu

Birliktede bu keyfi yaşamamızın gururunu taşıyorum.

Evrenin çektiği avlarımızın halen Yaban TV'de yayımlanıyor olması,devam edemese bile çekimlerimizin ne derece kaliteli olduğunun göstergesidir.

Bu sayede yurdun en ücra köylerinde bile adın ve adım geçmekte ,bunlara sıkca şahit olmam gururumu perçinlemektedir.

Kitap satışları ise ikinci baskıya ermemde bu sayede ulaşmıştır.

Edemediğim teşekkürrü geçte olsa burada ediyorum ve tekrarlıyorum,TEŞEKKÜR ederim.

Minik yavrunuzun dünyaya gelmesi olağanüstü bir güzelliktir.
Analı,babalı büyümesini,uzun ömürlü ve annesi kadar güzel olmasını,dünyadaki günlerinin hayli uzun ve sırf mutluluklarla dolu olmasını diliyorum.

Sevgi ve saygımla kalınız

bebegimiz için iyi dileklerin için teşekkür ederim Vedat abi.Özellikle Evrenin sana olan düşkünlüğünü bilirsin mutlaka,daha öncede defalarca dediğim gibi sadece sana cok kırıldık.ama zaman geciyor hersey unutuluyor.bizde sana tesekkur ederiz.daha cok görüşmek dilekleriyle...sevgiler

Back