Vertical jigging yönteminde klips veya jig bağlama düğümü

Klips düğümü için ag chain knot en iyisi. Videodaki de onun gibi hatta farklı bir düğüm başlangıcı devamı aynı. Klips kullanılacaksa studio ocean Mark marka klips tavsiye ederim. Takması çıkarması biraz zahmetlidir şeklinden öyle anlıyorum fakat çok sağlam olmalı yapısının farkından dolayı

8483BF7F-00BC-4E9B-977A-E3C59BAAAFDD.png

İyi günler. Konunun üstünden uzun yıllar geçmiş ama tekrar konu açmak istemedim. Shore jig deneyimim olcak ancak jigi florocarbon bedene bağlamam mı gerekiyor yoksa her hangi bir klips mi kullanılıyor bilmiyorum. Sanırım burda sizin 2. paylaşmış olduğunuz videodaki düğüm ile jigi shocka bağlıyoruz. Yanılıyor muyum?

Tecrübeli abi ve arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

Şu iki yöntemden birini kullanmanızı tavsiye ederim. Pratiklik için 1. opsiyon uygun.
(link)

Lideri solid ring'e bağlayan düğümün tipi "AG Chain". Çeşitli yöntemleri var, youtube'da bulabilirsiniz. Ben genelde palomar atıp üzerine zincir kısmını yapıyorum.

Özellikle ağır jigler ve iri balıklar hedef ise klips hiç tavsiye etmem.

Şu iki yöntemden birini kullanmanızı tavsiye ederim. Pratiklik için 1. opsiyon uygun.
(link)

Lideri solid ring'e bağlayan düğümün tipi "AG Chain". Çeşitli yöntemleri var, youtube'da bulabilirsiniz. Ben genelde palomar atıp üzerine zincir kısmını yapıyorum.

Klips düğümü için ag chain knot en iyisi. Videodaki de onun gibi hatta farklı bir düğüm başlangıcı devamı aynı. Klips kullanılacaksa studio ocean Mark marka klips tavsiye ederim. Takması çıkarması biraz zahmetlidir şeklinden öyle anlıyorum fakat çok sağlam olmalı yapısının farkından dolayı

81284 dosyayı görüntüle

Bilgiler için teşekkürler. Düğümler üzerinde çalışmam gerekiyor.

(link)
Bir de seaspin ağır işçiye benziyor
(link)

'Improved clinch knot' klips, jig baglantisi icin oldukca dogru bir dugum. Youtube da arattirabilirsiniz, turkceleri de mevcut.
Peki fırdöndü gerekli midir?

Back