Vurgun Çapari 23 Nisan etkinliğini devam ettiriyor…

Aytaç Kandaz

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Vurgun Çapari'nin 2012 yılında başlatıp gelenek haline getirmeye karar verdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel yapacağı kampanyaya katılacak ilk 10 çocuk ve gencimize* 10 adet çapari hediye edilecektir. Haydi çocuklar ve gençler katılımlarınızı bekliyoruz.

Katılım Koşulları;

1- Kampanyamız 10 - 19 yaş gurubu arasında yer alan çocuklarımız ve gençlerimiz için geçerlidir.
2- Kampanyamız 17.04.2013 tarihinden önceki (link) üyeleri için geçerlidir.
3- Katılım için ilk (link) 'a üye olmanız daha sonra facebook sayfamızı beğenmeniz gerekmektedir.
4- 20.04.2013 tarihinde yapacağımız “Kampanyamız Başlamıştır” duyurusu altına yazacağınız yazı içerisine yaşınızı, tekneden mi yoksa kıyıdan mı avlanacağınızın bilgisi, kullanılan kamış boyu, kurşun ağırlığı ve avlanacağınız şehri belirterek başvurunuzu tamamlayınız.
5- Başvurunuzu tamamladıktan sonra (link) sitesindeki kullanıcı hesabınızdan özel mesaj yoluyla bana ad soyad adres ve telefon bilgilerinizi iletiniz. Bu bilgiler doğrultusunda adresinize hediyeleriniz kargoyla gönderilecektir.

• Kampanyamız başvuru yapacak ilk 10 çocuk ve gencimiz için geçerlidir.
• Kargo bedeli (link) tarafından karşılanacaktır.
• 23.04.2013 tarihinde kazanan ilk 10 çocuk ve gencimizin listesi bu forum üzerinden duyurulacaktır.
• Hediyelerin kargoya teslim tarihi 01.05.2013 ile 10.05.2013 arası yapılacaktır.
• Kampanyamız çeşitli forum sitelerinden duyurulacaktır. Bu forumlardan yalnız bir tanesinden başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhabalar,
Güzel bir uygulama/kampanya yapıyorsunuz ama kişi başına verilecek hediye çapari adedi bence yetersiz.

10 kişiye birer çapari yerine farklı renk ve iğne boylarını da içeren 10'ar adet vermeniz gerekir diye düşünüyorum.

Yapılacak kayıt, beğenme, pm vb uğraşlara değsin....
Ödeyeceğiniz kargo bedellerine de değsin.. 🙂

Merhabalar,
Güzel bir uygulama/kampanya yapıyorsunuz ama kişi başına verilecek hediye çapari adedi bence yetersiz.

10 kişiye birer çapari yerine farklı renk ve iğne boylarını da içeren 10'ar adet vermeniz gerekir diye düşünüyorum.

Yapılacak kayıt, beğenme, pm vb uğraşlara değsin....
Ödeyeceğiniz kargo bedellerine de değsin.. 🙂

Merhaba, etkinliğimiz geçen sene olduğu gibi kazanan her bir kişiye 10 adet çapari üzerinedir. ilginize teşekkür ederiz.

ben facebook kullanmıyorum 🙂 onu nasıl yapıcaz

Her sene olduğu gibi bu senede düşünceli bir davranış. Teşekkür Ederiz Vurgun Çapari Firmasına.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ına özel 23 Nisan KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Bu duyurunun altına yazacağınız yazı içerisine yaşınızı, tekneden mi yoksa kıyıdan mı avlanacağınızın bilgisi, kullanılan kamış boyu, kullanılan kurşun ağırlığı ve avlanacağınız şehri belirterek başvurunuzu tamamlayınız.

Başvurunuzu tamamladıktan sonra (link) sitesindeki kullanıcı hesabınızdan özel mesaj yoluyla bana ad soyad adres ve telefon bilgilerinizi iletiniz.

23.04.2013 tarihinde kazanan ilk 10 çocuk ve gencimizin listesi bu forum üzerinden duyurulacaktır.

Yaş 19, kıyıdan avlanıyorum , 4 Metre kamış , kurşun ağırlığı değişken genel olarak 60-100 Gr arası , Av yeri ise Marmara Ereğlisi Tekirdağ.

(link) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlenen kampanya sona ermiştir. Hediye çaparileri kazanan listesi şu şekildedir: 1.Erdoğan Say

Etkinliğimize katılan üyemize teşekkür ederiz.

Vurgun çapariye teşekkür ederim çapariler elime ulaştı deneme fırsatım şuan yok ama denediğim zaman raporlarımı sizlere sunacağım şuan sadece inceledim ve gerçekten çok avcı ve sağlam gözüküyor.

Back