Vurgun Çapari'de Şimdi de sıra gençlerde ve kendini genç hissedenlerde!!

Rastgelsin hepinize, iyi olan kazansin 🙂

Daha önceden de Vurgun çapari kullanmakta idim, Mahmut abinin verdiği bilgilere görede ekim kasım ve aralık aylarında fazla balığa gidemesemde gittiğimde güzel sarıkanatlar aldım, en son tekne organizasyonunda kullanmıştık.
güzel bir kampanya düzenlmişsiniz, bu vesile ilede Atamızın bizlere armağanı olan 19 Mayıs Atatürkü anma Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun,

Kullandığım kamış boyu: 440
Ağırlık: 125-150
Genelde Avrupa yakasında avlanıyorum

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.🙂

Kullanılan Kamış: 3.60 mt
Kurşun: 50-70 gr
Av Bölgesi: Samsun Baruthane- Belediyeevleri Arası.

19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.Her zaman hatırlamak ve hatırlatmanız dileğiyle.

Kullanılan Kamış Boyu:4.20
Kullanılan kurşun:100-150 gr.
Avlandıgım Yerler:İstanbul bogazı ve maltepe-kartal sahilleri

19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun
Kullanılan Kamış Boyu:3.20
Kullanılan kurşun:50gr.
Avlandıgım Yerler:samsun

19 mayıs gençlik ve spor bayramımız bayramımız bayram coşkusu içinde geçsin ve sahip çıkalım

kamış boyu :3,70
kurşun : 100 gr
kullanılan bölge : Muğla akyaka ve Fethiye

19 Mayıs bağımsızlık karakteri, azmi ve kararının abideleştiği gündür. Bu mana içerisinde Yüce milletimizin ve kıymetli Türk gençliğinin 19 Mayıs’ını kutlar, huzur ve esenlik dolu nice bayramlar temenni ederiz..

Bağımsızlık yüce milletimizin karakteridir. Milletimin ve özellikle kınalı kuzularımın 19 mayıs bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden, gençlerimizin alınlarından öperim. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyoruz.

Bağımsızlık yüce milletimizin karakteridir. Milletimin ve özellikle kınalı kuzularımın 19 mayıs bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden, gençlerimizin alınlarından öperim. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyoruz.
Teşekkürler Mahmut abi 🙂

Back