Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

vurguncapari hakkında

Mustafa Eşol

Yeni Üye
Adı
MUSTAFA EŞOL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mustafa Bey biraz olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana. bu zaman kadar o kadar farklı sitelerden alışveriş yaptım ki yaptığım alışverişten çok telefon faturası ödemişimdir. Bu olay benim için sona erdi artık. Birde yeni inceledim shimano surf kamışlarda indirim yapmışlar(genelde hepsini takip ederim) diğer sitelere göre 100 tl ye yakın fark var valla bir kere daha helal olsun dedim.
Kemal bey paylaşımınız için teşekkür ederim, tecrübe yaşanılandan elde edilen bir şeydir. biz aslında sizin tecrübelerinizle aslında kendi kötü tecrübelerimizi karşılaştırarak bir sonuç elde ediyoruz. Mahmut beyle tanışmamıza vesile oldunuz. İzmit'te balık av malzemesi satan yerlerde hatta büyük mağazalarda bu kadar ilgi alaka ve bilgilendirme yapanına rastlamadım. düşünsenize normalde bir sezonda tutacağım balık maddi değeri alacağım bir kamışın fiyatına eş değer değil, ama bizim gibiler için yani bu sevdaya yakalanmışlar için işin maliyeti pek göze gelmiyor. bu yüzden bize bir şey satmak tan ziyade gösterilen ilgi alaka ve samimiyet çok daha önemli diye düşünüyorum.
tekrar vesile olduğunuz için teşekkür ederim. balık tutma konusunda tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kemal bey paylaşımınız için teşekkür ederim, tecrübe yaşanılandan elde edilen bir şeydir. biz aslında sizin tecrübelerinizle aslında kendi kötü tecrübelerimizi karşılaştırarak bir sonuç elde ediyoruz. Mahmut beyle tanışmamıza vesile oldunuz. İzmit'te balık av malzemesi satan yerlerde hatta büyük mağazalarda bu kadar ilgi alaka ve bilgilendirme yapanına rastlamadım. düşünsenize normalde bir sezonda tutacağım balık maddi değeri alacağım bir kamışın fiyatına eş değer değil, ama bizim gibiler için yani bu sevdaya yakalanmışlar için işin maliyeti pek göze gelmiyor. bu yüzden bize bir şey satmak tan ziyade gösterilen ilgi alaka ve samimiyet çok daha önemli diye düşünüyorum.
tekrar vesile olduğunuz için teşekkür ederim. balık tutma konusunda tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Rica ederim bildiğim konularda elimden gelen yardımı elbette esirgemem. Sorunuz olursa özelden sorabilirsiniz. Yakında vurgunçapari ailesi kuracağız gibi geliyor bana :)

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bilgilenmek güzeldir.:harika:

Hele ki, sağlıklı olarak bilgilendikten sonra bunu, dost ve arkadaş grubuyla paylaşmak, ayrı bir güzellik ve zenginliktir. :harika:
Değerli yorumunuz için teşekkürle Tevfik Bey. Her zaman gerçek dostlarla gerçek bilgileri paylaşmak güzel ve özeldir ;)

omnivolus

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Dün 15.00'te verdiğim siparişler bugün öğleyin teslim edildi. Kendilerine teşekkür ederim.

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ilk siparişlerimi geçtim :) dün 25 30 dakika mahmut ustayla konusmus olmama ragmen not alamadıgımdan biraz öncede kendisini rahatsız ettim ve detaylı bilgileri not altına aldım :) daha sonra siparişlerimi geçtim mahmut usta sipariş geçtigin zaman zaten ben kontrol eder ona göre düzenlerim demişti siparişimi geçtikten 10 dakika sonra mahmut usta tekrar aradı sarı floş takım hiç sipariş geçmemişssin ben içine koydum bir kaçtane hediyemiz olsun dedi :) siyah igne olanlardan sipariş geçmemişsin bir iki takımı değiştirdim bilgin olsun dedi :) esnaflık konuşuyor vallahi tekrar teşekkür ediyorum :) sabırsızlıkla malzemelerimi bekliyorum

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ilk siparişlerimi geçtim :) dün 25 30 dakika mahmut ustayla konusmus olmama ragmen not alamadıgımdan biraz öncede kendisini rahatsız ettim ve detaylı bilgileri not altına aldım :) daha sonra siparişlerimi geçtim mahmut usta sipariş geçtigin zaman zaten ben kontrol eder ona göre düzenlerim demişti siparişimi geçtikten 10 dakika sonra mahmut usta tekrar aradı sarı floş takım hiç sipariş geçmemişssin ben içine koydum bir kaçtane hediyemiz olsun dedi :) siyah igne olanlardan sipariş geçmemişsin bir iki takımı değiştirdim bilgin olsun dedi :) esnaflık konuşuyor vallahi tekrar teşekkür ediyorum :) sabırsızlıkla malzemelerimi bekliyorum
:harika: :harika: :harika: :harika:

Oldu olacak, 3 - 5 tanede balık tutup koysaymış.:D

Aman bunu duymasın, vallahi bunu da yapar.:D

Son düzenleme:

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Ben de Cumartesi üye oldum ve ilk siparişlerimi verdim. Dün de siparişlerim eksiksiz elime ulaştı. Yine telefonda sohbetimiz de oldu. İstanbul'da olup buradan elden alabileceğim bazı şeyleri dahi sipariş vermeyi düşünüyorum. İstanbul gibi bir piyasada olup da esnaflıktan anlamayan satıcılara da ibret olur umarım. Saygılar

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün saat 17.00 gibi ilk siparişlerimi verdim akşam saat 5 de verilen siparişlerim saat 10.30da elimdeydi abi uçak filanmı kaldırdınız naptınız :) 29 parça çapari + hediyeler :) teşekkür ederim hepsi geldi hayırlı işler bol kazançlar olsun

Adsız.jpg

Son düzenleme:

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yazıları yorumları okudukça gıpta ile bakıyorum. Bravo Vurgun ÇAPARİ'ye.