Mustafa Eşol
Yeni Üye
- Adı
- MUSTAFA EŞOL
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Kemal bey paylaşımınız için teşekkür ederim, tecrübe yaşanılandan elde edilen bir şeydir. biz aslında sizin tecrübelerinizle aslında kendi kötü tecrübelerimizi karşılaştırarak bir sonuç elde ediyoruz. Mahmut beyle tanışmamıza vesile oldunuz. İzmit'te balık av malzemesi satan yerlerde hatta büyük mağazalarda bu kadar ilgi alaka ve bilgilendirme yapanına rastlamadım. düşünsenize normalde bir sezonda tutacağım balık maddi değeri alacağım bir kamışın fiyatına eş değer değil, ama bizim gibiler için yani bu sevdaya yakalanmışlar için işin maliyeti pek göze gelmiyor. bu yüzden bize bir şey satmak tan ziyade gösterilen ilgi alaka ve samimiyet çok daha önemli diye düşünüyorum.Mustafa Bey biraz olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana. bu zaman kadar o kadar farklı sitelerden alışveriş yaptım ki yaptığım alışverişten çok telefon faturası ödemişimdir. Bu olay benim için sona erdi artık. Birde yeni inceledim shimano surf kamışlarda indirim yapmışlar(genelde hepsini takip ederim) diğer sitelere göre 100 tl ye yakın fark var valla bir kere daha helal olsun dedim.
tekrar vesile olduğunuz için teşekkür ederim. balık tutma konusunda tecrübelerinizden faydalanmak isterim.