Önemli olan kendilerinin üye olması. Sistem zaten aktif olmayanları siliyor 🙂Hamdi abi en azından üyeliği mecbur kılsanız çok daha mantıklı olmaz mı?
Baksana 1500 kişi görüntülüyor ama biz üye ve çevrim içi olanlar 20 kişiyiz.
Önemli olan kendilerinin üye olması. Sistem zaten aktif olmayanları siliyor 🙂Hamdi abi en azından üyeliği mecbur kılsanız çok daha mantıklı olmaz mı?
Baksana 1500 kişi görüntülüyor ama biz üye ve çevrim içi olanlar 20 kişiyiz.
Eskisi gibi gold üye , vip üye tarzından bir sistemi aktif ederseniz bizlerde destek olmak isteriz @Hamdi abi balık ve balıkçılık ile ilgili Google dan ne arasam mutlaka bu forumun bir konusu mevcut ve buradan öğrendiklerimizin yanında yine bu mecrada tanıştığım benim için çok kıymetli insanlar da var kapıya kilit vurulana kadar buradayız 🙂Arkadaşlarım ben ve arkadaşlarım Forumun ayakta kalmasını sağlamak için uğraşıyoruz. Tüm masraflarını karşılıyorum neden ? Çünkü emek verdik ve Forum bir ansiklopedidir. Sosyal ağlarda ki bilgiler gidecek ama forumda ki bilgiler kalacak. O nedenle Forum için bir tuğla bile koyana saygım var.
Hocam buranın bir wp grubu yokken bir arkadaş yine bu forumdan bir wp grubu açtı İstanbul da forumda olan kişileri ekledi yani forum yönetiminin yada mod. ların yaptığı birşey değildi sanırım izmir ekibinin de bir wp grubu var bunlar bireysel yapılacak işler hem buraya zarar vermez hem kişiler tanışma ve kaynaşma fırsatı olur bunu yönetimin yapması demek buyrun bu tarafa yönlenin demek ki bunu da istemediklerini gerekçesi ile belirttilerelimizden ne gelirse bende eski üyeyim evet özeleştiri yapayım zamanında bende sadece konuları okuyordum mesaj yazmıyordum ama gün geçtikçe insan yalnızlaşıyor hele balıkçılık gibi bir hobisi varsa herkesin yapmadığı ve ailedede merakı olmayanlar varsa tam bir yalnız asker modunda merayada gitmeye hevesin kalmıyor balık tutmada hevesin kalmıyor bu söylediğim Ankara için ancak birbirimizi teşvik edecek bir grup olsa DEĞİL BARAJ VE GÖLLERE TAAA ANKARAYA BEŞ SAAT UZAK OLAN DENİZ KIYILARINA BİLE GİDİLİR.🙂
Tamamdır hamdi bey bende elimden geldiğince aktif olacağımWhatsaap grubu için olumlu bakmıyoruz. Ben elimden geldiğince ayakta tutuyorum.. Sizler mesajlar ve konular ile destek verin yeter 🙂
Al sat grubuna döner bence gerek yok.Merhabalar, artık neredeyse hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz ve çoğumuzun telefonunda whatsapp var. Whatsapp da bir grup kursak ve isteyen arkadaşları eklesek, online muhabbet etsek nasıl olur? Balık ile ilgili problemlerimizi, taze taze av raporlarını anında paylaşsak, seviyeli bir şekilde muhabbet ortamı kursak nasıl olur?😛 Bende herkesin numarası yok ama forumda ki üstadlar da olduğunu düşünüyorum grubu onlar açarsa herkese yararlı olur. Sevgiler🙂