profilimdeki balık sudak spin ile tatlı suda yakalandı, özellikle turna, perch, alabalık gibi avcı balıklar spin ile yakalanabiliyor. bir zamanlar spin ile çok turna yakalamışlığım var ama uzun zamandır gidemiyorum.spin tatlı suda av yapmıyor mu? 😵
profilimdeki balık sudak spin ile tatlı suda yakalandı, özellikle turna, perch, alabalık gibi avcı balıklar spin ile yakalanabiliyor. bir zamanlar spin ile çok turna yakalamışlığım var ama uzun zamandır gidemiyorum.spin tatlı suda av yapmıyor mu? 😵
anladım. o halde spin de biraz ustalaştıktan sonra araştıracağım 🙂çeşitlilik ve daha fazla aksiyon, istavriti sanki lüfer çeker gibi çekiyorsun 🙂 bir kere güzel bir av yaptığın zaman resmen bağımlılık yapıyor. kamışın atarıan göre en fazla 10 gr ağırlıklı sahteler kullanıyorsun. en çok silikon ve jighead kombinasyonu kullanılıyor.
örnek :
60734 dosyayı görüntüle
bögeye göre değişir, ne tür balıklar var, avlak bölgesi nasıl popülasyon nasıl bilmek lazım tabiki.Engin abi sanki takımı kurduktan sonra tatli suda balık alamayacak gibi bir his oluşuyor içimde.. 🙂
tamam çok teşekkür ederim 🙂spin dediğim gibi İstanbul için eylül gibi başlar, eylülde Marmara kıyıları boğaz girişi denenebilir.
çetelere karşıyım ben 🙂Doktor hoşgeldin 👍
Gırgır bol
Arada balıkda var
Çetemizde var
Çetenin şüphelileri yakın zamanda gözüne batar 😉
Bol eğlenceler 🙂🙂🙂
Bence çeteye yakın dur; bak şüpheliler bu konuda cirit atıyor, elleri kamışlıçetelere karşıyım ben 🙂
ahahah 🙂) düşüneyim 🙂Bence çeteye yakın dur; bak şüpheliler bu konuda cirit atıyor, elleri kamışlı![]()