Yaban Tv duyarsızlığı

Benimde en çok merak ettiğim;
Yaban tv yi kuran ve seyrine doyamadan ölen Ufuk Güldemir yaşasaydı böylemi olurdu.

Oradakiler dikkat edin hep kendilerini,köpeklerini ve tüfeklerini öven programlar yapıyorlar.
Adamın köpeğinin aportu yok,sadece ferma veriyor,dünyanın en iyi köpeği gibi lanse ediliyor, niyemi;
Av sitelerinde onun yavruları kapış kapış gidiyorda ondan.

Adamın önünden domuzlar geçip gidiyor,atamıyor bile;(kamerada tam o kareyi yakalıyor)
Neymiş efendim silahı ilk kez tutukluk yapmış da atamamış,bizde yedik.

Nerede chasse&peche de nerede Yaban.
Artık reklamdan başka birşey olmadığından seyretme gereği duymuyorum.
Ha eğer zaplarken tesadüfen bir program görürsem seyrediyorum.
Zihniyet değişmedikçe,pazarlama işi bitmedikçe o kanaldan bişey olmaz.

Yaban ve evanesi avcılıkta en büyük hukuksuzluğun ve kanunsuzluğun içindeler ve kanunsuz her yöntemi büyük başarı gibi lanse edip adeta öğretiyorlar...çooook paraları oldu çooook ta olur ama hepsi bu kadar.Başka birşey olmaz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
beni banlayan yabantvciler enteresan biçimde banımı kaldırmış siteye yorum yazabiliyorum ama ilk yazdığım mesajlar yayınlanmadan silinmiş.Bence bu yabancılar bizi, sitemizi izleyip tecahül-i arif (salağa yatma ) yapıyorlar😀

Benimde en çok merak ettiğim;
Yaban tv yi kuran ve seyrine doyamadan ölen Ufuk Güldemir yaşasaydı böylemi olurdu.

Oradakiler dikkat edin hep kendilerini,köpeklerini ve tüfeklerini öven programlar yapıyorlar.
Adamın köpeğinin aportu yok,sadece ferma veriyor,dünyanın en iyi köpeği gibi lanse ediliyor, niyemi;
Av sitelerinde onun yavruları kapış kapış gidiyorda ondan.

Adamın önünden domuzlar geçip gidiyor,atamıyor bile;(kamerada tam o kareyi yakalıyor)
Neymiş efendim silahı ilk kez tutukluk yapmış da atamamış,bizde yedik.

Nerede chasse&peche de nerede Yaban.
Artık reklamdan başka birşey olmadığından seyretme gereği duymuyorum.
Ha eğer zaplarken tesadüfen bir program görürsem seyrediyorum.
Zihniyet değişmedikçe,pazarlama işi bitmedikçe o kanaldan bişey olmaz.

Aynen bende seyrettim🙂 30 yıllık tüfekmişte falan filan🙂 yedik ağbiii... Köpek konusunda da çok haklısınnn..

bu yaban tv dediginiz kanal hala izleniyomu yahuuu.ben onu hep outdoor ürünleri satan bir internet sayfası gibi görürdüm.yazık izlemeye degmez.serçe kadar bıldırcınları vuran zihniyetten ne bekliyosunuz ki.hatta yurt dışına gittikleri bir avda vurdugu bir canlı yüzünden yanlarındaki rehberin sitem dolu sözleri vardı '' bunada tetikmi çekilir'' diye....embesil dolu yayınlar zihniyeti bozuk apaçiler.silme ayagı çizmeli kekolar 'la dolu bir kanal.ben uydudan sildim dahi o kanalı...

öncelikle balıktan önec bende bir kara avcısıydım şimdi kuşları görünce seviniyorum çünki artık yoklar hoş aynışey balıkların başınada gelmeye başladı biz istediğimiz kadar koruyalım sakınalım birileri yok ediyor ...ben yaban tv de pırogram yapan bir zatın çorumda bundan 7 yeya 8 ay önce bir gurupla gelip 30 donuzu vurduğunu gayet iyi biliyorum dişi yavru demeden daha vahimide var bir evsane var anadolu parsı türkiyenin enbüyük kedisi bu hayvanı devlet varmı yokmu bilmiyor varsa nerde yaşıyorsa ıspatlayın biz koruyalım diyor yaban tv de birisi çıkıp geçen ay bir avcı 2 tane vurdu ama adını söyleyemem çok muhterem kişidir diyerek gülüyorlar...yaptıkları siz vurmayın biz vururuz.....

bencede amac tamamen tıcarı oldu turkıyenın boyle bır kanala ıhtıyacı vardı kurldu ama bekletınlerın cok altında oldu bence soyle vay be dedırtcek bır programalrı yok bır cok sıbıkerlerı ozellıkle bayanlar anlattıkları konularda cok bılgısız cok amatorce yurutulen programlar reklam da ısın cabası yanı

Aşağıdaki enson yolladığım ve birazda tahkir ve tahrik içeren mailin aynısıdır.

Kime: cahitsahin, idiltoma, caneralp, alibirerdinc, aliburkev, arzucakarli, tolgaeratak

ayrıntılar 11:36 (21 saat önce)

bu biraz sevimsiz bir mail gelebilir size ama artık ben dahil pekçok insanı kusturan yayınlar yapıyorsunuz artık bir pazarlama kanalı olup çıktınız.Ticaret tabiki herkesin hakkı ama yayınlarınızı önceleri favori kanal olarak izliyorken şu anda zap esnasında denk gelierse eğer oda hep tekrar programlardan olusan kısmını izliyorum.
Bu hale gelmenin en büyük sebeplerinden biride biz cahil izleyiciler bile av ile ilgili bir sirkülerden haberdarken ekibinizin bu konulardan bilgisi olmaması yada bildiği halde dikkate almamasıdır.
internet sitenizdeki haberler ise tamamen atkafadan haber bülteni farkındamısınız.neymiş istavritin atası yakalanmış, tarlaları su basınca arklara giren balıkları pinterle yakalayan insanlar, şovmen balık kızartıcı kenanın yakalamak için peşinde koştuğu ama nedense hep tesadüfen ağlara takılan köpek balıkları,Piranha diye tiger fish resimleriyle haber yapmalar birde bunu piranhanın afrikada yaşayan bir balık olduğu engin bilgisiyle taçlandıran ekibinize helal olsun diyorum.
Ayrıca yasakcı zihniyetinizi anlmak mümkün değil, eleştiriye tahammulsüzlüğünüzü ise anlatmıyorum bile yazdığım onlarca mesaj sizi eleştirdiği için yayınlamadınız.
Meşhuuuuurr kara avcılarınız var kamera karşısında çevreci kuralcı ben size attığım sadece 1 mailde adı avsitesi olan bir site bıldırcın sesini mp3 olarak sitesine koymuş indirilsin kullanılsın diye ey ulu ustalar ekranda izlediğimiz ustatlar size soruyorum buna neden duyarsız kaldınız.Mail bana ulaşmadı demeyiniz, çünkü bende kayıtlı duruyor.Bana aynı bu mail adreslerinize attığım mailime bir cevap vermeye gerek bile duymadınız.
TRT Belgesel kanalında Balaban köyüyle ilgili bir belgesel dönüyordu izlemişsinizdir. Orda pinterleri nasıl kullandıklarını anlatıyordu köylüler, ve akaryakıtla çalışan tekneleri gösteriyordu belgesel.mail trafiğiyle yani sizin yapmaya değer görmediğiniz karşılıklı mailleşmeyle pinterin yasaklanmış bir av aleti olduğunu su havzalarında akaryakıtla çalışan teknelerin kullanılmasının yasak olduğunu anlattım ve büyük bir nezaket ve erdem ile duruma el koyduklarını ve bu belgeseli döndürmeyeceklerini yazdılar.
Ben pekçok amatör balıkçılık sitesine üyeyim ama müdavimi olduğum balıksevdam.com da bu duyarsızlığınızı dile getirdim lütfen bir bakınız insanlar kanalınız hakında neler düşünüyor.

BUda aradan bir saat geçmeden Tolga beyin geri dönüşü.

Tolga ERATAK
Kime: bana

ayrıntılar 11:54 (21 saat önce)

Sayın Nejat Bilecen

Türkiye'de medya sektöründe işler dışarıdan görüldüğü gibi değil. Sizlere bunları yazarak anlatmaya saatler yetmez

Siz her ne kadar yapıcı değil, kırıcı ve biraz hakaretvari bir mailde göndermiş olsanız da yöneticisi olduğum kanala önümüzdeki hafta sizleri davet edip bir kahve eşliğinde sohbet etmek ve merak ettiğiniz konularla ilgili konuşmak isterim

Tolga ERATAK
YABAN TELEVİZYONU Genel Müdürü

04 Mart 2011 11:36 tarihinde nejat bilecen <nejatbilecen@gmail.com> yazdı:

Tolga beyin nazik davetine katılmak için elimden geleni yapacağım ama Ptesi yeni bir işe başlamam bir handikap oluşturuyor.Tolga bey sizleri davet edip diyor, siteden adminler öncelikli olmak üzere bir katılım gerçekleştirmek gerekir diye düşünüyorum.

Nejat Abi, gönderdiğin(koyduğun) posta ile adeta dilim dilim dilimlemişsin bir de tuzlamışşın her dilimi.

Hepimizin uyarmak istediği bir çok konuya dokunmuşsun kalemine sağlık. Biran önce pür dikkat kesilirler bahsettiğimiz bu önemli konulara umarım.

Back