Yalova Levrek 28.01.2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tomy77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tomy77

Aktif Üye
Tepki
13
Ödül
28
Dün geceden gittiğim merada baya soğuk yedim yeni aldığım procatch sarı cam rapalayla atçeklerim sonuçsuz kaldı akşam 11 gibi eve döndüm ama sabah balığa giderim diye uyudum ama baya geçikmişim ki saat 10 a geliyordu evden çıktım meraya geldiğimde ilk cam rapalamı çıkardım 20-30 denemeden sonra süt beyaz raglou mu atmaya başladım çok güzel yüzüyordu jighead le ama balık görünürde yoktu su orta derece bulanıktı.. sora maria chase mi atsam diye düşünürken elime husky mullet geldi hadi şunu deniyim bari dedim daha ilk atışımda yapıştı ufaklık 🙂 hiç kalama filan vermeden aldım kıyıya 1860 gram geldi levrekcik kısa bi rapor olsun dedim sayfa sayfa yazılcak bi balık değil 🙂 herkese rasgele..
takımım : rapala husky mu
makina,daiwa caldia 3000
kamış,shimano hyperloop 2.70
misina,mustad ayaka 0.26

(link)

(link)

(link)

Tebrikler Tomy🙂
Makinem uğurlu geldi sana , alabalık derken siftahını levrekle yaptı.
Çok güzel bir balık, bereketli olsun
Rastgele.

Tebrikler Osman.
Çok güzel bir levrek yakalamış, uğraşının ödülünü almışsın.
O güzelim levreği levrekcik diye tanımlaman benim nazarımda hem yakaladığın balığı küçümsemek hem de benzerlerini yakalayıp raporlarlayanları küçümsemektir.
Attığın taşlar benim kafamda herhangi bir hasara yol açamadı. (Belki de biraz kalındır.)
Ben böyle küçük ayrıntılara takılmam.Yakaladığım balık 100 gr da olsa, 100 kg da olsa aynı şekilde yazarım. İçimden geldiği gibi yani. Bunun boyla posla hiç ilgisi yok. Bana verdiği hazla ilgili...
Sanma ki en mutlu avcı en büyük boy balığı yakalayandır.
Daha iyileri rasygelsin.

Tebrikler Osman.
Çok güzel bir levrek yakalamış, uğraşının ödülünü almışsın.
O güzelim levreği levrekcik diye tanımlaman benim nazarımda hem yakaladığın balığı küçümsemek hem de benzerlerini yakalayıp raporlarlayanları küçümsemektir.
Attığın taşlar benim kafamda herhangi bir hasara yol açamadı. (Belki de biraz kalındır.)
Ben böyle küçük ayrıntılara takılmam.Yakaladığım balık 100 gr da olsa, 100 kg da olsa aynı şekilde yazarım. İçimden geldiği gibi yani. Bunun boyla posla hiç ilgisi yok. Bana verdiği hazla ilgili...
Sanma ki en mutlu avcı en büyük boy balığı yakalayandır.
Daha iyileri rasygelsin.

Şeref abiye katılmamak elde değil ,ben artık balık avına şöyle bakıyorum ,levrek avcılığı ve balık avcılığı ,diyeceksiniz levrek balık değilmi balık ta, ama balık değil 🙂 fazlamı filozofik oldu 😛😛 ,neyse evet benım şahsi fikrimdir levrek ve diğerleri diye de sınıflandırabiliriz .Bu paşa daha güzel hikayeli bir raporu hak ediyor bencede

Back