Yalova Levrek 28.01.2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tomy77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edebiyatım pek iyi değil 🙂 yazanlar gerçekten döktürüyo beceremiyoruz yakalayıp bukadarını bile yapmak hoştur bence.

Bukadarı da tabi ki hoş🙂 Ben sadece bukadar balık için fazla yazmaya gerek yok dediğiniz için, daha fazlasını yazmak istemediğiniz sonucunu çıkarmıştım🙂 Yazarsanız çok daha güzel olur bizim açımızdan daha keyifle okuruz ama kısa da yazsanız uzun da yazsanız rapor rapordur🙂 Tekrar tebrik ederim devamına rastgelsin👍

Osman tebrik ederim.Güzel bir levrek..🙂

Avın hikayesi biraz kısa olmuş hepsi bu.Önemli olan içinden geldiği gibi yazmak.Bilgi gramerde değil içerikte saklıdır.😉

Güzel bir av gncesi.Tebrik ederim.Boyu posu kıvamında.Afiyet olsun...

Levreği sevenler cemiyetinin sayısının artması ne güzel.Her gün başka bir yerden başka güzel levrek ve rapor.Faruk Bey doğru söylemiş.Atçek levrek avcılığı zor;ancak diğer avcılık disiplinlerinden ayrı bir yeri var.
Tebrikler Osman.

evet tebrik ederim raporu ilk gördüğümde baya heyecanlandım focaiano da söyledi levrek kıtlığı diye bende daha önce atçekle balık yakalamamış birisi olarak acaba vakti zamanı geldimi izmir kıyılarıda levrek yaparmı diye içimden geçmedi değil hani. balıkta eh fena bir balık değil. devamını dilerim. bu forumun güzel tarafı da bu işte başta yazılan rapor biraz sert geldi ama sonra yazılanlar ve Osman beyin düzeltmesi çok hoşuma gitti. umarım 8-10 kilolukları tutarsın da cık ekini atarsın 🙂 selamlar&sevgiler

Ben levreğin tutulabilme ihtimalini severim ve Barış kardeşim sen bu ihtimali gayet güzel gerçekleştirmişsin tebrik ederim.

(link)

(link)

(link)[/QUOTE]

yalan fabrikasının önünde çekilmişsin 😀 👍 tebrikler kardeşim seninle gurur duyuyorum

Back