yanmar mı katana mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan welcomen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet evet kesinlikle YANMAR katana kullanan arkadaşım vardı çok çekti çok 🙂

Yanmar birde 32 lik saplamalara 2 şer tane motor takozu koydur tam yol verdiğinde küpeşteye kadar gömersin

üstatlarım sıfırı bence de on numara. ancak alacak olduğum 95 model rektefiyeli.. yine de mi yanmar diyorsunuz ? 🙂

bir önemli konuda şu, lütfen tekneler ile ilgili şu cahil kardeşinize yardımcı olun,

(link)

bu firmayla anlaşmak üzereyim, 6,90 kışlık branda , vardavela ve 32 bg 95 model yanmar, remoot vs.. hepsi dahil 20 bin. tekne motorla birlikte 1500 kg sıfır yapılacak.

sizin tavsiyenize ve tecrübelerinize göre karar vericem, şimdiden teşekkürederim

Son düzenleme:
Bana göre iyi istediğin zaman sürat olması her zaman iyidir şimdiki arabamdan önce cupra arabam vardı yazılım turbo büyütme downpipe kat iptali aklına gelebilecek herşey yapılmıştı arabaya sağ ayağının altında 400 hp üstü güç olduğunu bilmek güven veriyor insana yeri geldiğindede lazım oluyor.Misal trafikte ona buna makas atan birinin içinden çok rahat geçiyorsun yada bir carreraya plakanı ezberletiyorsun🙂 denizdede ben sürekli güçlü makinadan yanayım hava bu 10 dk da ne patlayan havalar gördüm gazı verdiğinde her türlü sudan koparmalı seni makina

Back