Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim-2-

Nasıl yaptığınızı paylaşırsanız neden denemeyeyim.🙂
kontrplak ve ahşap çubuklar edinin her ikiside kırtasiyelerde mevcut kesip yapıştırıyoruz bu kadar basit aslında kesebilmeniz için şablonu paylaşıyorum ben kendime göre çizdim bilgisayarda siz büyütüp küçültebilirsiniz.

Dosyalar

• stand.jpg
    stand.jpg
    1.8 MB · Okunma: 24
Eyyüp Bey Selamlar. Öncelikle ellerinize sağlık.
Bende sahte balık yapmaya çalışıyorum.
Boyamasını nasıl yaptınız. Gerçekten çok beğendim boya kalitesini.
Kullandığınız boya boyama yöntemi vs hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.

Bunlarda benim dün akşam bitirdiğim sahtenin resimleri.

IMG_8664.JPG IMG_8665.JPG

Tek bulabildiğim göz bunlardı 🙂
Kırtasiyeden aldım. 🙂🙂🙂
Nacizane fikrim göz olayını oyarak yapıp fosforlu bir boyayla boyayın.. Bu tür gözler bir müddet sonra düşüyor.. 🙂 Elinize sağlık..

Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Böyle değerli paylaşımlar görmek güzel. Bende kendi sahtemi yapmak istiyorum açıkçası. Yapım aşamalarının fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz ?

Nacizane fikrim göz olayını oyarak yapıp fosforlu bir boyayla boyayın.. Bu tür gözler bir müddet sonra düşüyor.. 🙂 Elinize sağlık..
Tavsiyenizi deneyeceğim. Dediğiniz gibi bunlar bir süre sonra kesin düşer.
Delip boyamak dah mantıklı olacak.👍

Eyyüp Bey Selamlar. Öncelikle ellerinize sağlık.
Bende sahte balık yapmaya çalışıyorum.
Boyamasını nasıl yaptınız. Gerçekten çok beğendim boya kalitesini.
Kullandığınız boya boyama yöntemi vs hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.

Bunlarda benim dün akşam bitirdiğim sahtenin resimleri.

53833 dosyayı görüntüle 53834 dosyayı görüntüle
Uygar bey selamlar öncelikle teşekkür ederim.
boyama kısmına gelirsek ben airbrush tabanca ile ona uygun boyalar kullanıyorum tavsiye olarak sakın aliexpress gibi yerlerde bulunan airbrush tabacncaları edinmeyin sıkıntı çıkarırlar. ancak bu tür boyaları ince fırçalar yardımı ile de fırça izi kalmayacak şekilde yapabilirsiniz. üstündeki parlaklık ise 2 kat epoksiden kaynaklanıyor hem koruma hem parlaklık açısından.

göz kısmı ise internetten uygun göz boyutlarını indirin renkli olacak şekilde kestikten sonra küçük bir damla epoksi damlatın 1 gün bekletin istediğiniz sonucu elde edersiniz.

Back