Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim-2-

Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Böyle değerli paylaşımlar görmek güzel. Bende kendi sahtemi yapmak istiyorum açıkçası. Yapım aşamalarının fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz ?
Mustafa bey o kısım da biraz eksiğim aşamaların fotolarını çekmeyi unutuyorum bunları 1 kaç model bir arada yaptığım için toplu bi kaç resim var yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim adlı başlık altında paylaşmıştım. yaparken yardıma ihtiyacınız olursa her türlü bilgi vs paylaşabilirim.

Eyyüp Bey
teşekkür ederim bilgiler için. Esas sorunum bulunduğum yerde epoksi bulamadım.
Hem epoksi hemde boya olarak tavsiye edeceğiniz markalar olur mu?

Eyyüp Bey
teşekkür ederim bilgiler için. Esas sorunum bulunduğum yerde epoksi bulamadım.
Hem epoksi hemde boya olarak tavsiye edeceğiniz markalar olur mu?
ben internetten aldım epoksiyi 30 dk lık olanından devcon 2 ton epoksy diye geçiyor adı 140 tl gibi bir fiyatı vardı
boyalar ise su bazlı araba boyaları. simli parlaklık yerine folyo bant kullanın çok daha güzel görünür.

Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Böyle değerli paylaşımlar görmek güzel. Bende kendi sahtemi yapmak istiyorum açıkçası. Yapım aşamalarının fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz ?

Mustafa Bey
Ben kendi adıma yazayım,
youtube videolarını izleyerek yapıyorum. Biraz aratınca bir çok video çıkacaktır.
Tavsiyem >>> (link)

Balsa ağacı suntası kullanırsanız işlemesi vs çok kolay olan bir ağaç cinsi.
(Koçtaştan aldım. hobi bölümünde var)
Ben 6 mm olanı tercih ettim.

En başta Alet edavata pek yatırım yapmayın derim.
Baktınız iyi gidiyor ondan sonra ekipman satın almanızı tavsiye ederim.

Benim kullandığım (Ev Yapımı) ekipmanlar içinde aşağıda bir kaç örnek video linki verdim.
Evde bulunan oyuncakların motorları ile her türlü aleti yapabilirsiniz...

Kolay gelsin
Uygar

ben internetten aldım epoksiyi 30 dk lık olanından devcon 2 ton epoksy diye geçiyor adı 140 tl gibi bir fiyatı vardı
boyalar ise su bazlı araba boyaları. simli parlaklık yerine folyo bant kullanın çok daha güzel görünür.
Teşekkürler tavsiyeler için.
Yeni başlayanlar bilirler. Bu tavsiyeleriniz altın değerinde oluyor bizler için.

Mustafa Bey
Ben kendi adıma yazayım,
youtube videolarını izleyerek yapıyorum. Biraz aratınca bir çok video çıkacaktır.
Tavsiyem >>> (link)

Balsa ağacı suntası kullanırsanız işlemesi vs çok kolay olan bir ağaç cinsi.
(Koçtaştan aldım. hobi bölümünde var)
Ben 6 mm olanı tercih ettim.

En başta Alet edavata ilk başta para harcamayın derim.
Baktınız iyi gidiyor ondan sonra ekipman satın almanızı tavsiye ederim.

Benim kullandığım (Ev Yapımı) ekipmanlar içinde aşağıda bir kaç örnek video linki verdim.
Evde bulunan oyuncakların motorları ile her türlü aleti yapabilirsiniz...

Kolay gelsin
Uygar
Teşekkür ederim Uygar bey. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağım.

Back