Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim-3-

Mükemmel görünüyor.. 🙂 ben sadece gaga kısmına takıldım.. Gerçi istediğiniz dalma mesafesi ne kadar bilemiyorum ama bence gaga eğimini biraz azaltabilirsiniz..

Mükemmel görünüyor.. 🙂 ben sadece gaga kısmına takıldım.. Gerçi istediğiniz dalma mesafesi ne kadar bilemiyorum ama bence gaga eğimini biraz azaltabilirsiniz..
Taha bey teşekkür ederim. Gaga kısmı için incelediklerim genelde 65 derece açılarla yerleştirilmişler bende öyle ayarlamaya çalıştım biraz uzun tutmamın sebebi derinlik için değil sallantıyı artırması için ancak denemediğim net bişey söyleyemeyeceğim.

Eyyüp kardeşim Daiwa shore shiner 120 lerin papucunu dama attırmışsın. Hele o fuşya varya ,hiç bir erkek balık dayanamaz ! İnşallah aksiyonu da iyi olur.

Eyyüp kardeşim Daiwa shore shiner 120 lerin papucunu dama attırmışsın. Hele o fuşya varya ,hiç bir erkek balık dayanamaz ! İnşallah aksiyonu da iyi olur.
Teşekkür ederim Akif bey 🙂 amacım o zaten en iyisinin burda da yapılabileceğini göstermek inanın sahtelere harcadığımız paraların çok daha azına hemde sularımıza uygun sahteler üretmek düşünüldüğü kadar zor değil.

çok güzel. içinde ağırlık yoksa içine ağırlık ekleyebilirsiniz.

Back