teşekkür ederim Cumhur Bey ancak çok fazla fotoğraf çekmedim. sadece bunları çekmişim. 54389 dosyayı görüntüle54390 dosyayı görüntüle54391 dosyayı görüntüleEmeginize saglik. Yapim sureci fotograflarini eklerseniz cok daha iyi olur.
evet kuyumcu eğitmeniyim sadekarlıkta biraz var. benim de amacım o zaten iyi bir ürün ortaya koyabilmek. daha zor çizilen daha zor zarar gören. Ve bizim avcılığımıza uygunKuyumculuk eski mesleğim. Tezgahtan anladım. Kuyumda kullanılan el aletleri ile gerçekten işiniz kolay olur. Hele bir de sadekar iseniz ve milim mikron bilirseniz siz duo ya taş çıkarırsınız. Sizi bu kertede sorlayacak şey boya ve boya ömrü. Eğer onu da aştıysanız bence satışa başlayın derim 🙂
atış sistemini bitirmek üzereyim ama ses konusunda halen kararsızım kimi avcılar sesin avcılığı artırdığını düşünürken bi kısımda (bende dahilim bu kısıma) sesin avı ürküttüğünü düşünüyor. asıl çözmeye çalıştığım iğnenin rapalayı daha az çizmesi.Icine bir kac bilye ekleyebilseniz hem agirlik hem aksiyon hem de ses faktorlerini saglamis olursunuz. O zaman pahali rapalalara rakip olursunuz.
2 kat epoksi var o yüzden boyaya ulaşmak çok zor. 10 gr geliyor bu hali ile kancalar ve ağırlık ile 17 - 20 gr arası bi ağırlıkla oldukça iyi mesafe kaydedebilir.Igne rapalayi cizmese bile avci baliklarin isiriklari yetiyor. Eger boya cizilirse ustten oje vb. ucuz malzemelerle guclendirilebilir.
Bilya konusunda eger ses dusunulmese bile rapalanin agirligini arttiracak sabit hareketsiz bilya eklenebilir. Hem agirlik hem de erim mesafesi artar.
Bu haliyle kac gr acaba onu ogrenebilir miyiz?