Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim-4-

Kardeşim harika iş çıkartmışsın yine... bu sahtelerin boyaları dayanıklı mı bilmem ama gece avında ıskarmoz avında dehşet saçacağı kesin... Bi ara da aksiyon için video çeke bilirsen sipariş alırsın benden söylemesi 🙂

Kuyumculuk eski mesleğim. Tezgahtan anladım. Kuyumda kullanılan el aletleri ile gerçekten işiniz kolay olur. Hele bir de sadekar iseniz ve milim mikron bilirseniz siz duo ya taş çıkarırsınız. Sizi bu kertede sorlayacak şey boya ve boya ömrü. Eğer onu da aştıysanız bence satışa başlayın derim 🙂

Teşekkür ederim Metin Bey. dayanıklılık için 2 kat epoksi var uzun zaman zarar görmez sadece epoksi yüzeyi çizilir boyalara bişey olmaz. aksiyon için bulunduğum yerde yapmam pek mümkün değil ancak haftasonu gidip denemeyi düşünüyorum. Sipariş için daha çok erken şimdilik deneme 🙂

Kuyumculuk eski mesleğim. Tezgahtan anladım. Kuyumda kullanılan el aletleri ile gerçekten işiniz kolay olur. Hele bir de sadekar iseniz ve milim mikron bilirseniz siz duo ya taş çıkarırsınız. Sizi bu kertede sorlayacak şey boya ve boya ömrü. Eğer onu da aştıysanız bence satışa başlayın derim 🙂
evet kuyumcu eğitmeniyim sadekarlıkta biraz var. benim de amacım o zaten iyi bir ürün ortaya koyabilmek. daha zor çizilen daha zor zarar gören. Ve bizim avcılığımıza uygun

Icine bir kac bilye ekleyebilseniz hem agirlik hem aksiyon hem de ses faktorlerini saglamis olursunuz. O zaman pahali rapalalara rakip olursunuz.

Icine bir kac bilye ekleyebilseniz hem agirlik hem aksiyon hem de ses faktorlerini saglamis olursunuz. O zaman pahali rapalalara rakip olursunuz.
atış sistemini bitirmek üzereyim ama ses konusunda halen kararsızım kimi avcılar sesin avcılığı artırdığını düşünürken bi kısımda (bende dahilim bu kısıma) sesin avı ürküttüğünü düşünüyor. asıl çözmeye çalıştığım iğnenin rapalayı daha az çizmesi.

Igne rapalayi cizmese bile avci baliklarin isiriklari yetiyor. Eger boya cizilirse ustten oje vb. ucuz malzemelerle guclendirilebilir.

Bilya konusunda eger ses dusunulmese bile rapalanin agirligini arttiracak sabit hareketsiz bilya eklenebilir. Hem agirlik hem de erim mesafesi artar.

Bu haliyle kac gr acaba onu ogrenebilir miyiz?

Igne rapalayi cizmese bile avci baliklarin isiriklari yetiyor. Eger boya cizilirse ustten oje vb. ucuz malzemelerle guclendirilebilir.

Bilya konusunda eger ses dusunulmese bile rapalanin agirligini arttiracak sabit hareketsiz bilya eklenebilir. Hem agirlik hem de erim mesafesi artar.

Bu haliyle kac gr acaba onu ogrenebilir miyiz?
2 kat epoksi var o yüzden boyaya ulaşmak çok zor. 10 gr geliyor bu hali ile kancalar ve ağırlık ile 17 - 20 gr arası bi ağırlıkla oldukça iyi mesafe kaydedebilir.

Back