eyyup hikmet
Aktif Üye
teşekkür ederim, bence deneyin zamanla mutlaka iyi şeyler çıkacaktır.bence 24 ayar altından daha değerli ve güzel duruyor.
zanaat çok zor sanat ,malesef bu yetenekler bizde mevcut değil.
teşekkür ederim, bence deneyin zamanla mutlaka iyi şeyler çıkacaktır.bence 24 ayar altından daha değerli ve güzel duruyor.
zanaat çok zor sanat ,malesef bu yetenekler bizde mevcut değil.
teşekkür ederim.Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.
mum kalıp çalışması bilirseniz silikonda da çok iyi iş çıkara bilirsiniz 🙂evet kuyumcu eğitmeniyim sadekarlıkta biraz var. benim de amacım o zaten iyi bir ürün ortaya koyabilmek. daha zor çizilen daha zor zarar gören. Ve bizim avcılığımıza uygun
Mum kalıp bilyorum ancak silikon yapmayı düşünmüyorum. Silikonla pek avlanmayı sevmiyorum. 🙂mum kalıp çalışması bilirseniz silikonda da çok iyi iş çıkara bilirsiniz 🙂
Teşekkür ederim Koray bey umarım daha iyilerini de yapabilirim.Bu sahte favorim Eyyüp Bey, emeğinize sağlık. Evladiyelik işçilik sergilemişsiniz. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim Arcan bey Haziran ayından itibaren denemelere başlayacağımÇok güzel çalışma yapmışsınız Eyüp Bey insanın kendi yaptığı malzemelerle yaptığı avdan aldığı haz farklı olsa gerek... Avlarınızın da paylaşımlarını bekliyor olacağım. Rastgele...
Sahtelerin bir çoğu bizi kandırıyor zaten 🙂Çok cezbedici, balığa gerek yok ben atlarım bu arkadaşa.
Aksiyon denemelerinizi paylaşırsanız sevinirim.