Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim-5-

Eyyüp hocam selamlar
Şekil konusunda sıkıntı çekmiyorum. İnsanın eli alışınca şekli vermek gitgide kolaylaşıyor.
Ama boyama yetenek istiyormuş onu anladım.
Bir önceki mesajındaki sahtem guaj boya ile boyandı.
Zamanla boyamada da daha iyi sonuçlar olur belki.

55197 dosyayı görüntüle
evet şekil zamanla el alıştıkça daha iyi oluyor boyama konusu ise guaj boya pürüssüz olmadığı için istediğin sonucu vermiyor daha ince (hatta yağlı boya bile olabilir) boya ile istediğin sonucu alacağına eminim ellerine sağlık çok iyi görünüyorlar.

Eyyüp Hocam
Bunlar ilk denemeler. Youtube videolarında izlediğimiz kadar kolay değilmiş.
Tecrübe kazandıkça güzel bir kaç sahte çıkar bizden de 🙂
Su bazlı boya ve bir kaç fırça alıp deneyeceğim.

Yaptığınız bütün sahteler gerçekten çok güzel elenize emeğinize sağlık bugün yabancı bi ülkenin forumda şu resimdeki sahteleri gördüm ilgimi çekti kafa tarafları çok ince arkaları şişman bu şekilde çok sahte yapan olmuş dedim iş yapıyor bu şekilde yaptıklarına göre diye düşündüm sizinde ilginizi çeker diye düşündüm PhotoGrid_1492688191450.jpg _20170420_142942.JPG _20170420_143002.JPG bahsettiğim ilk resimdeki iki tanesi

Fatih bey merhabalar beğenmenize sevindim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum belirttiğiniz resimdekiler oldukça avcı olduğu söylenen özellikle akya avında kullanıldığını duyduğum sahteler Türkiye de 2 kişi yaptı diye hatırlıyorum hatta deri üretime de geçtiler kıyı crafted ve fat fish di yanlış hatırlamıyorsam ama denemedim bunun yanı sıra sağdaki resimlerde görünen gagasız sahte tarzında bi denemem var bakalım nasıl olacak.

Back