Yaptığım sahte ile ilgili fikrinizi almak isterim

air brush tecrübe isteyen bir teknik midir. Hiç plastik maket balıklarda deneme fırsatınız oldu mu? Elimdeki bazı sahtelerin renklerini değiştirmek ve yıpranan sahteleri onarmak istiyorum, fakat masraflı da bir iş gibi görünüyor. Elime yüzüme bulaştırırım diye cesaret edemiyorum.
evet biraz uğraş gerekiyor 2 aydır deniyorum çinden ucuz maketlerde 10 kadar deneme yaptım ama bi süre sonra alışıyorsunuz. en büyük problem boyarken tabancanın tıkanması toz tanesi bile tıkıyor, boya bazen fazla sıvı olunca akıyor vs o yüzden biraz uğraşmak gerekiyor aynı oranda da zevkli tavsiye ederim. maliyete gelince biraz maliyetli haklısınız

Çok güzel görünüyor tebrikler... Yüzüşünde sıkıntı yaşarsanız su üstü sahteler deyin... SU üstü sahtelerde yüzüş sorunu bilyeyi doğru yere yerleştirip, su içindeki duruşunu ayarladınız mı hiç bir sıkıntı oluyor...

Çok güzel görünüyor tebrikler... Yüzüşünde sıkıntı yaşarsanız su üstü sahteler deyin... SU üstü sahtelerde yüzüş sorunu bilyeyi doğru yere yerleştirip, su içindeki duruşunu ayarladınız mı hiç bir sıkıntı oluyor...
modelleme programında modelleyip daha sonra yaptım ağırlık merkezi falan hepsini hesapladım ancak daha denemedim gagalarda incelediğim ürünlerde 60 ile 75 derece açılarla yerleştirilmişti. ama denemeden net konuşmak mümkün değil. su üstüne gelince tasarımı oturtabilirsem deneyeceğim.

Aksiyon varmı aksiyon ? El emeği göz nuru bu olsa gerek. Elinize emeğinize sağlık.

Çok güzel olmuş, tebrikler..

Çapari veya sahte seçerken kendi kendime sorduğum klasik bir soru vardır hep.. "Balık olsam buna atlar mıyım?" 😀
Sizin sahte epey albenili görünüyor, balık olsam kesin atlardım valla.. 😆

Back