Yardım - shimano catana 2500fc fren kapağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fsr

Üye
Tepki
27
Ödül
23
Arkadaşlar,

Makinenin fren kapağı (drug knob diye geçiyor) suya düştü ve çıkaramadık. Bu kapağı nereden bulabilirim, internete bakındım ama bulamadım. Makine daha yeni içim sızladı ya..

Parça bu şemadaki RD16187 no lu parça
(link)

1000,2500 ve 3000 lik kafalarda bu parça ortak.
(link)

Teşekkürler.

Sonucu yazayım bari. Shimano Türkiye distribütörü Okyanus Marine Ltd.'e mail attım sağolsun soruma cevap bile vermediler. Çözüm olarak önce bir kaç dükkana uğrayacağım kapak uydurmak için elimdekiler çok olmadı. Ya da direk olarak 1000 lik kafalı makineden almayı düşünüyorum Lrf de yapabilirim bu şekilde.

Sonucu yazayım bari. Shimano Türkiye distribütörü Okyanus Marine Ltd.'e mail attım sağolsun soruma cevap bile vermediler. Çözüm olarak önce bir kaç dükkana uğrayacağım kapak uydurmak için elimdekiler çok olmadı. Ya da direk olarak 1000 lik kafalı makineden almayı düşünüyorum Lrf de yapabilirim bu şekilde.
Aradınız mı?
Birde telefon ile arayın

Hocam temin edebildinizmi acaba ?

Benim konum da bu : (link)

Daha önce shimanonun çok ilgili teknik servisi olduğuyla ilgili açılmış şu altta linkteki konuya bir bakın belki oradan birileri size yardımcı olabilir (link)

sonucu bende merak ediyorum.
Bende merak ediyorum abi acaba ne olcak?
Shimano ile ilgili bunun gibi açılmış bisürü konu var forumda, ama anlamadığım bişey var okuma ile ilgili konulara yada sadece okumanın adı geçen konulara bile girip okumayı kötüleyip shimonoyu öven cevaplar yazan arkadaşlar böyle konulara neden girip cevap yazmıyorlar neden bu durumdaki arkadaşlara yardımcı olmuyorlar.

Abiler, arkadaşlar sorun çözüldü gibi. Okyanus u aramış ulaşamamıştım mesai dışına denk gelmişti. Mail atmış cevap alamamıştım. Bugün tekrar aradım. Çıkan hanımefendi illaha da bayiye söyleyeceksiniz onlar temin edecek dedi. İstanbul anadolu yakası için saf denizclik var dedi, google da arasam çıkar mı dedim çıkar dedi. Google dan baktım bulamadım öyle bir bayii. Ben de direk spot u aradım. Önce makineyi gönderin biz de Shimanoya göndereceğiz dedi. Makine yeni bozuk bir tarafı yok açılmayacak sadece kapak lazım dedim sağolsun Hadis bey yardımcı oldu, ben telefonda iken aradı Shimano yu. Parça varmış Spot Karaköy'e gelecek ordan alacağım.

Shimano da olay bayiyi arayıp çözüme gitmekmiş. Shimano da makineyi başkalarının açmasını da haklı olarak istemediğinden bayi aracılığı ile kendisine istiyor. Ama benim durumumdaki kalama kapağı gibi, kafa, kol gibi parçalar için sanırım direk teslim yaparlar. Parça 8 liralık bir şeymiş elime geçince yazarım buradan, ne canımı sıkımıştı bulamayacağım diye. Ebay, aliexpress aramadığım yer kalmamıştı.

Back