(yardım) spin için kamış ve makine önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan domdom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

domdom

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
hedef balık : tatlı su levreği, alabalık
avlanma yeri : göller ve barajlar
bütce : 3000 tl civarı

(link) aklımdan geçen

(link) aklımdan geçen
Bu parçaları kendiniz ayrı ayrı daha ucuza alabiliyorken neden bu şekilde set olarak alasınız? İpi de daha kaliteli seçersiniz.

Bu set turna için daha uygun Mehmet , alabalık ve tatlı su levreği için biraz daha hafif atarlı takım lazım , 2000-2500 lik makina ve 3-20 gr gibi atarlı kamış.

Son düzenleme:
Bu parçaları kendiniz ayrı ayrı daha ucuza alabiliyorken neden bu şekilde set olarak alasınız? İpi de daha kaliteli seçersiniz.
doğru söylüyorsun ikisini tek linkte incelemeniz için bu şekilde attım alırken ayrı ayrı almayı planlıyorum
Bu set turna için daha uygun Mehmet , alabalık ve tatlı su levreği için biraz daha az atarlı takım lazım , 2000-2500 lik makina ve 3-20 gr gibi atarlı kamış.
hamdi abi tekrardan merhaba bana sürekli yardımcı olmaya çalıştığın için öncelikle teşekkür ederim
en çok gittiğimiz meraların birinde çoğunlukla alabalık diğerinde levrek var ve ikisinde ortak olarak sazan ve turna var diye de biliyorum
ama ana hedefim levrek ve alabalık en son yardımcı olmaya çalıştığın bu zamana biraz para topladım biriktirdim 3 bin tlm var kamış ve makine için önerebileceğin bir şey var mı elimde çok dandik bi makine var aslında iyi bi kamış alıp o makine ile bi süre idare de edip daha sonra makine de alabilirim

O zaman da demişimdir bu balıklar için bir takım yetmez , genel kullanımlık bir takım alıp sazan ve turnaya atarsın , spin takımı ile de alabalık ve tatlı su levreğine atarsın Mehmet ,makinanın bir resmini atarsan yada özeliklerini yazarsan olur ya da olmaz derim, 3000 tl ye bilinen markalardan başlangıç seviyesi olur , ya da az bilinmen markalardan f/p ürünleri olur.

Ben kendime tatlı su kefali ve alabalık için bu takımı almıştım bir sene önce (link) , kamış (link) , kamış artık kalmadı galiba .

(link) aklımdan geçen
Bütçeyi yukarı taşı 1 defa takım kur zaman kullan yoksa sürekli al sat yaparsın zevk alamazsın
Kamış önerim 2.40 geçme atarı 7 25 gibi en sert kamışı bul makina 3 binliği geçme en hafif takımı kırmaya çalış ip ince kaliteli ama lider yap lider kopar falan derken araya fırdöndü tak bi halt olmaz düğümlerin popalar olsun hem basit hem iyi kalama ile 4 5 kg rahat çeker zaten hedeifndekü balıklar ekseri 1 2 maxımum 3 kg gibi en hissiyatı ekimanı kur 3 verme taksitle al 6 7 olsun 10 silikon alma iyi al 1 2 tane olsun umarım anlatmışımdır

Back