yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
arkadaşlar gece sabaha kadar ava gidicem kardeşimde ısrarla benimle gelmek istiyo av saatim sabah 1 ile 6 arası olucak ben at çek yapıcam ama elimde bir spin takımım var kardeşim için bir surf takımım var ama yemliye atmak istemiyor sizce yemli dışında ne yapabiliriz kurşun arkası rapala çinekop çaparisi yada sıyırtma bunlardan hangisi av saatlerimiz içinde iş yapar

Yemli yapmak istemiyorsanız geriye sadece sıra ile atmak kalıyor.. 🙂

diğer sistemler iş yapmaz diyosun demek şeref abi.birde lrf takım var ona baby jıg takıp atsak diye düşündüm ama o akıntıda başaranbilirmiyiz bilmiyorum

diğer sistemler iş yapmaz diyosun demek şeref abi.birde lrf takım var ona baby jıg takıp atsak diye düşündüm ama o akıntıda başaranbilirmiyiz bilmiyorum

Takımların meraya göre düzülmesi gerekir.
Surf kamışla spincilerin arasına girilmez.
Mera uygunsa, etrafta kimse rahatsız edilmeden kullanılabilecekse Boğaz usulü at çek yapılabilir tabii.
Baby jig rüzgar karşıdan geliyorsa atılamaz büyük ihtimalle..

Mera uygunsa, etrafta kimse rahatsız edilmeden kullanılabilecekse Boğaz usulü at çek yapılabilir tabii.

sağlam çinekop çaparisi 7 lik yeter kurşun yerinede ağır parlak kaşık sorun kalmaz burada çok iş yapıyor hafta sonu bende ilk levreğimi bu takımla surf kamış ile aldım lüfer çekende çoğunlukta tavsiye ederim

Back