Yardımcı Olacak Var Mı Spin Konusunda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan levrek321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

levrek321

Üye
Tepki
8
Ödül
13
Okuma G Force 240 15-40 Atarlı Spin Kamış Ve Okuma Revenger 40 Spin Makine Ve Okuma 4 Kat 130 Mmlik İp Misinayla Kaç Kiloluk Balık Çekebilirim İp Misinanın Üstünde 4.5 Kg Çeker Yazıyor Bu Takımla Kaç Kilo Balık Çekilir ? Büyük Bir Balıkta Takım Kırılır Mı ? Bu Takımı Aldım Pişman Olmayayım ?

Okuma G Force 240 15-40 Atarlı Spin Kamış Ve Okuma Revenger 40 Spin Makine Ve Okuma 4 Kat 130 Mmlik İp Misinayla Kaç Kiloluk Balık Çekebilirim İp Misinanın Üstünde 4.5 Kg Çeker Yazıyor Bu Takımla Kaç Kilo Balık Çekilir ? Büyük Bir Balıkta Takım Kırılır Mı ? Bu Takımı Aldım Pişman Olmayayım ?
Merhaba , nerede avlanıyorsun , marmara ve karadenizde avlanıyorsun o kadar büyük balık zaten yakalaman çok zor , o misina ile 3-4 kg balığı kalama ile rahat çekersin , tabi kepçe ile kaldırmak şartıyla.

Merhaba , nerede avlanıyorsun , marmara ve karadenizde avlanıyorsun o kadar büyük balık zaten yakalaman çok zor , o misina ile 3-4 kg balığı kalama ile rahat çekersin , tabi kepçe ile kaldırmak şartıyla.
İzmirdeyim Levreğe Deneyeceğim

Bir De Sahtem 80 mm 8 Gr Bir Sorun Çıkartır Mı ? Wtd Verebilir Miyim Bir De Sorum İp Misinam 4 Kat 8 Kat Daha İyi Değil Mi ? Direk Lidersiz İp Misinayı Bağlayayım Mı Sahteye Klipsli Firdöndüyle ?

Acemiyim Yardıma İhtiyacım Var hari76 Çok Teşekkür Ederim Sizden Başka Da Yardımcı Olan Yok Allah Razı Olsun Sizden

Bir De Sahtem 80 mm 8 Gr Bir Sorun Çıkartır Mı ? Wtd Verebilir Miyim Bir De Sorum İp Misinam 4 Kat 8 Kat Daha İyi Değil Mi ? Direk Lidersiz İp Misinayı Bağlayayım Mı Sahteye Klipsli Firdöndüyle ?
15-40 atarlı kamışla 8 gramlık sahteyi atarken zorlanırsınız
çok yakına düşer
leader konusu kişisel tercihiniz
kullananda var kullanmayanda
ben kullananlardanım
normal klips kullanıyorum
ne tür düğümler kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak düğümler sonrası çeker degeriniz düşer
gerek takılma gerek büyük balık gelme olasılıgını gittiginiz mera ve hedef balıgınıza göre siz şekillendireceksiniz

Back