Yardımcı Olan Arkadaşa Rakı Balık Keyfi

elfida123

Yeni Üye
Tepki
13
Ödül
5
Safter marine den 30 hp honda motor alacam. Uygun fiyat verdi. Sadece aklıma takılan bir soru var. Sıfır tekne yaptırıyorum. Tekne faturasını safter marine adına kestirip kendilerine yollamamı ve parayı önden vermemi istedi. Bu standart bir uygulama mı?
Emin olamadım.

Safter marine den 30 hp honda motor alacam. Uygun fiyat verdi. Sadece aklıma takılan bir soru var. Sıfır tekne yaptırıyorum. Tekne faturasını safter marine adına kestirip kendilerine yollamamı ve parayı önden vermemi istedi. Bu standart bir uygulama mı?
Emin olamadım.
Hangi Safterden alıyorsunuz?

Emin olamadım.
bildiğim kadarıyla eksiğim var ise düzeltiniz.
merhaba safter firmaya faturayı kestireceksin onlarda vergi bakımından gelir vb gider olarak gösterceklerdir.
ancak ödemeyi safter e yapacaksan safter de sana bir fatura kesmesi gerek tekne+ motor: ......tl diye ki sende kendini güvenceye almış olasın.

Back