YARDIMMMM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hakan07

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Herkese merhabalar ben antalyanın alanya ilçesinde oturuyorum ve at çeke 2 ay önce başladım ve bulunduğum bölgede bu mevsimde ve hangi mevsimde ne tutabilirim ne çıkar çok merak ediyorum neyin zamanı nasıl yerlere gidip ne gibi sahteler kullanmam gerekiyor anlatırsanız çok sevinirim.

Hakan merhaba, alanya ya selamlar. Baraküdanın tam zamanı, yerini bulursan ihya olursun. Bizim zamanımızda iskele açıktı ve hiç boş çevirmezdi. Şimdi kapalı içeri giriş yapabileceğini zannetmiyorum. Ama giriş tarafın solundan devam et. Kayalıkların açık denize bakan tarafından günbatımı ve gün doğumu 1 saat öncesi 1 saat sonrası oltan denizde olsun. Birkaç değişik renk rapalan olsun. O bölge sürprizlere çok açıktır. Zamanında sinarit akya baraküda iri zargana almışlığım var. Eskiden o bölge akvaryum gibiydi. Yok yoktu. Balon balığının dadandığını ve eskisi gibi verimli olmadığını söylüyorlar ancak bu işler tamamen nasip. Sen de nasibini ara. Birde egetech store uğra. Mesut abime selamlarımı ilet. Av ve mera konusunda bilgilerini mutlaka paylaşacaktır.

Yorumun için sağol ama liman eskisi gibi değil 2 aydır boş gidip geliyorum

Back