Yasak degilmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hangi market burası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

screenhunter_19-feb-01-00-02-jpg.52091

screenhunter_20-feb-01-00-02-jpg.52092

Burdan her balıkla ilgilil bilgi alabilirsin.

Tam magza adı ve yeri lazım dostum hemen Bimere yazariz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KONYA Real alış veriş merkezi market icindeki balık reonu

M1 MERKEZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ YAZİR MAH. DOC. DR. HALİL URUN CAD.
SELÇUKLU / KONYA
Ben 174 nolu şikayet etim

Geçen hafta Bursa Gölyazı tarafına gittim . Teknelerin hepsi ağ atıp yüzlerce turna ayıklıyolardı avlardan .

ben ankara'da migroslardan birinde 8 -10 santimetrelik mezgitleri şikayet etmiştim.. geri dönüş olmadı...

Bakın sonuca ayın 9 da sabah 08 44 şikayet etmişim 5 gün sonra denetlemeye gidilmiş neyse en azından belki denetlendikleri için birdaha satmazlar o para için bunu yapanlarda satamadıkları için bu balıgı tutmazlar arkadaşlar sizde kayıtsız kalmayın 174 de şikayet edin

Dosyalar

• 20170214_155421.png
    20170214_155421.png
    261.7 KB · Okunma: 11
Bakın sonuca ayın 9 da sabah 08 44 şikayet etmişim 5 gün sonra denetlemeye gidilmiş neyse en azından belki denetlendikleri için birdaha satmazlar o para için bunu yapanlarda satamadıkları için bu balıgı tutmazlar arkadaşlar sizde kayıtsız kalmayın 174 de şikayet edin
Çektiğiniz foto delil niteliğinde değil galiba.. Çok komik bir durum..

Çektiğiniz foto delil niteliğinde değil galiba.. Çok komik bir durum..

Resim tek basına kanıt degil dostum orda buzların içinden turnalar var heryer olabilir
Onun yerine video çekmek daha iyi olur
Mazgzayi çıkısı Tabelasina kadar

Ama denetleme yapmaları guzel bir de şikayetim.var.com A yazılırsa daha iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back