Ben senin diğer konunda takım tavsiye vermiştim galiba.Abi bizim burada göl var bugüne kadar hiç şamandıra kullanmadım 35 gram kurşun kullanıyorum
Abi aynen öyle yapacağımda biraz daha bilgi sahibi olmak istiyorum ondan sonra alacağım makine ve kamışıBen senin diğer konunda takım tavsiye vermiştim galiba.
Forumda artık yardım konularına yazan çok az kişi var birde çoğu usta da denizde avlanıyor , inşallah yardımcı olan çıkar.Abi aynen öyle yapacağımda biraz daha bilgi sahibi olmak istiyorum ondan sonra alacağım makine ve kamışı
Aynen dediniz gibi baraj ve göl avcığı azaldı gibi şimdi herkes denize gidiyor hayatımda bir kere denize balık tutmaya gittim onda bir tane balıkla eve döndüm ama göle veya baraja gittiğimde en az 2 sazan 3 yayın geri dönüyorum en 5 veya 6 balık tutuyorum fazlasına gerekForumda artık yardım konularına yazan çok az kişi var birde çoğu usta da denizde avlanıyor , inşallah yardımcı olan çıkar.
Her yerin zevki ayrı , bende tatlı su balıkçısıyım ama bu sene denize de gittim çok şükür bir şeyler yakaladım, rast gelsin.Aynen dediniz gibi baraj ve göl avcığı azaldı gibi şimdi herkes denize gidiyor hayatımda bir kere denize balık tutmaya gittim onda bir tane balıkla eve döndüm ama göle veya baraja gittiğimde en az 2 sazan 3 yayın geri dönüyorum en 5 veya 6 balık tutuyorum fazlasına gerek
NASIL AV YAPIYORSUNUZ KARADANMI BOTTANMI?Yayın balığı için nasıl bi olta seçimi yapmama gerekiyor bi yardımcı olursanız sevinirim