murattp
Daimi Üye
Şeref’in kolyozları kıskandım. Pek canım çekti. Gidip bende tutayım dedim,sabah kamışları, jigleri, çapari takımlarını ve buzluğu arabaya yüklediğim gibi çıktım yola.
Erken gelmiştim biraz levrek için su üstü atışları sonuç yoktu
Tekneye bindim ve kısa bir seyirden sonra meraya geldim. Hemen bir jig salladım daha dibe inmeden balık basmıştı. Yaklaşık yarım kilo gelen uskumruyu neşe içinde buzluğa attım.
Balık vardı çapari takımının altına ağırlık olarak 60 gr jig takıp salladım
Yaklaşık 20 dakikada aileye yetecek kadar uskumru aldım.çapariyi son kez salladım boştu yüzeye yakın slimfit beden fotoğraftaki yakışıklı jige bindi.
Neşemiz sonsuzdu gaza gelip bir kez daha attım. Sürpriz bir şekilde 4 tirsi 2 tane de azman istavrit ile avı sonlandırdım
Neşe ile kalın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erken gelmiştim biraz levrek için su üstü atışları sonuç yoktu
Tekneye bindim ve kısa bir seyirden sonra meraya geldim. Hemen bir jig salladım daha dibe inmeden balık basmıştı. Yaklaşık yarım kilo gelen uskumruyu neşe içinde buzluğa attım.
Balık vardı çapari takımının altına ağırlık olarak 60 gr jig takıp salladım
Yaklaşık 20 dakikada aileye yetecek kadar uskumru aldım.çapariyi son kez salladım boştu yüzeye yakın slimfit beden fotoğraftaki yakışıklı jige bindi.
Neşemiz sonsuzdu gaza gelip bir kez daha attım. Sürpriz bir şekilde 4 tirsi 2 tane de azman istavrit ile avı sonlandırdım
Neşe ile kalın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi