Yemli Av için Tele Kamış önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali Ç
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ali Ç

Yeni Üye
Tepki
7
Ödül
5
Selamun laykum herkese. ben batı karadenizde kıyıdan yemli lufer sarıkanat cınekop avı yapıyorum. elımde albastar trachurus 420 kamıs var fakat hafıf bır dalgalı havada bıle 150 gr kursun takmama ragmen oltanın ucu sureklı oynuyor ucu sert bır kamıs degıl. bana dalgalı havalarda ucu oynamayacak yemlı avlar ıcın uygun sert bır kamıs onerır mısınız. elımde okuma ceymar 65 lık makıne var onunla kombınleyecegım. parcalı kamıslar onermeyın lutfen okuma ceymar 3 parca kamısım var ama tasıması kurması benım ıcın cok problem teleskopık onerırsenız sevınırımn

butcem 4 bın tl

Merhaba öncelikle rastgele. Benzer bir sıkıntıyı bende yaşamıştım fakat şöyle bir durum var;hassasiyet kaybi basladikca balık kaçırma oranınızda artmakta. Siz yemli av da zil taktığınız için, oltanin devamlı hareket halinde olmasi sizi yanılttigi icin mi istiyorsunuz yoksa elinizde tuttuğunuz için vuruşu algilarken mi hissiyat ksybi yasiyorsunuz?

Merhaba öncelikle rastgele. Benzer bir sıkıntıyı bende yaşamıştım fakat şöyle bir durum var;hassasiyet kaybi basladikca balık kaçırma oranınızda artmakta. Siz yemli av da zil taktığınız için, oltanin devamlı hareket halinde olmasi sizi yanılttigi icin mi istiyorsunuz yoksa elinizde tuttuğunuz için vuruşu algilarken mi hissiyat ksybi yasiyorsunuz?
hocam lufer avında zil takmıyorum oltayı trıpota yerlestırıyorum elımde tutmuyorum oltanın ucu cok oynuyor

Back