Yemli avında fletodan sonra ellerinizi nasıl temizliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben arabanin bagajina baliga cikmadan bidona kaynar su dolduruyorum isim bitince sivi sabunla bir guzel yikiyoruum sonrada limon esansi sikip direksiyona geciyorum 🙂

Limon kolonyası gerçekten işe yarıyor. Ben genelde av sonrasında kullanırım hep.

Limon kolanyası değilde limonun kendisi kokudan eser bırakmıyor kesin çözüm 🙂

@Semsipasalı,

limon önerin için teşekkürler, konuyu biraz daha açabilirmisin, şunu mu yapmak gerekiyor; fletoyu kestin elinde kalan kayganlık ve yağı gidermek için kovaya doldurduğumuz deniz suyu ile elimizi yıkadıktan sonra limonla ovalayıp daha sonra kamışı alıp atış mı yapacağız.??😀

bu kadar işleme bir ben mi bu kadar takılıyorum 😕

bu kadar işleme bir ben mi bu kadar takılıyorum 😕

Hasan merhaba,

Ben kendi adıma söyleyeceğim;

Balık avındayken balık düşünürüm, elim yem kokmuş, balık kokmuş ya da yağ olmuş takılmam, yemi taktıktan sonra deniz suyu ile yıkarım ve bez ile silerim. Bazen kullandığım bez ya da havlu, o da kirleniyor, onu da deniz suyu ile yıkarım ve kullanmaya devam ederim 😉

Ne zaman işim biterse o zaman bahsettiğin kokudan ve yağdan arınma işlemini yaparım ki, en güzeli bulaşık deterjanı ile temizlenip üzerine bebek kolanyası kullanmak

Ben böyle yapıyorum 😀😀😀

Balık yakalarken özellikle pasaklı davranırım, çoğunlukla pantolonum en iyi iş gören temizlik malzememdir, yemimi keser takar ve kovaya çektiğim suyumla elimi çalkalarım, ve el havlum ile elimi kurularım çok kerede havlu değil bu işi en güzel pantalonum yapar dediğim gibi.
İş bitince yine güzelce elimi deniz suyuyla yıkarım, çantamda bolca bulundurduğum çiçek kokulu kolanyalı mendille, silerim özelliklede biraz balık kokmak isterim, hiç bir zaman balık kokucam diye bir düşüncem olmadı..

Limonu bende kullanıyorum koku konusunda kesin çözüm ama fleto esnasında değil işim bittiğinde direksiyon başına geçmeden kullanıyorum her fletodan sonra limonla ovmak sıkıcı 😀 sonuçta balık tutuyoruz.

kovama çektiğim suyun içine bir bez bırakıyorum fleto kestikten sonra suyla ve içindeki bezle elimi yıkıyor dışarıdaki kuru bezimle kuruluyorum. işim bittiğinde elimdeki balık kokusunu elime limon sıkıp ve limonla ovalayıp gideriyorum.

Bende av sonrası bulaşık deterjanı ile ellerimi yıkar , tütün kolonyası sürerim. yoksa minibüste istenmeyen durumlar oluşabilir...😀

Deniz kenarında basitçe temizlemek yeter.
Arabaya binmeden de kolonyalı mendille az buçuk temizleyip eve gelince istikamet duş..

Balık yakalarken özellikle pasaklı davranırım, çoğunlukla pantolonum en iyi iş gören temizlik malzememdir, yemimi keser takar ve kovaya çektiğim suyumla elimi çalkalarım, ve el havlum ile elimi kurularım çok kerede havlu değil bu işi en güzel pantalonum yapar dediğim gibi.
İş bitince yine güzelce elimi deniz suyuyla yıkarım, çantamda bolca bulundurduğum çiçek kokulu kolanyalı mendille, silerim özelliklede biraz balık kokmak isterim, hiç bir zaman balık kokucam diye bir düşüncem olmadı..

Kesinlikle katılıyorum takılmayın rahat rahat balığınızı alın sonrası basit 😀

Back