Yemli de spin mi surf mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yemli spin mi surf mü..?

• Spin

• Surf

• Toplam katılım
    46
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Mecit abi sakın yanlış anlamada biz Türk milleti burada bilinçsizlik içerisindeyiz. Dediğiniz aralıklardaki kamışlarla dediğiniz Hatta dilediğiniz kurşunları elbette atarsınız fakat şöyle bir gerçek var benim setim 800 tl bir kamışın atar değeri vardır 14-42 toplamı 56 bölü 2 ne yapar 28 max 30 gr atabilirsiniz.. Elbette 14-42 ile 60 da atarsınız ama bir yere kadar siz farkında olmadan o Kamış zamanla özelliğini yani aksiyonunu kaybeder.

Senin setin 800 tl o yüzden çok dikkatli , zarar vermeden standart ayarlarda kullanmak zorundasın. Aman zarar görmesin. Aman zarar görmesin pahalı ürün mantığıyla takımlarımızı kullanıyorsak , keyif almadan kullanmak durumunda kalırız, Tabiki ürünleri dikkatli zarar vermeden kullanmalıyız , ki bende çok dikkat ederim . Lakin bu itina aşırıya kaçmamalı.
Bende 1500- 2000 lik ürünleri kullanırken bir ara kasıyordum . şimdi kasarak kullanmayı bıraktım . Tabiki 100 liralık, 1000 liralık ürünlerde aynı itina.

Spin kamisla yapilir yemli neden yapilmasin. 14 42 atar degeri olan kamisla neden max 30 atilsin? 40 ta atar fakat surekli kullanimda malzeme yorgunlugu yapar ve kamisin omrunu kisaltir. Ben lrf kamisla bile 5 gram kursunla yemli atiyorum kancaya tavuk takiyorum. Olmaz diye birsey yok atar araligi var araliga gitsin yapacak olduktan sonra diye dusunuyorum.

Yıllarca bir çok kamış aldık denedik,bazılarını attık,
bazılarını tuttuk anladıkki tek kamışla olmuyor.
Evet abi aynen öyle -🙂 o yüzden spin setim var yemlide kullanacağım çinekop lüfer istavrit tarzı avlarda ne aliyim diye düşünüyorum.

Yazılarımı yanlış anlama, ava uygun rahat bizi kasmadan , keyif alarak kullanabileceğimiz ürünler en iyi üründür. bazen de sınırları zorlarız,

Bende tam 25 senelik bir kamış var. Black widow, 100-300 atarlı siyah renkte, kore malı. Zamanında lüfer, kofana kamışı diye almıştım. Üstünde, arkadan kalama mavi renkte bir makine var, makinanın etiketi yıllar önce düştü markasını hatırlamıyorum ancak komple döküm gövde, eskiler bilir. Her ikiside faal durumda. Kısacası bu işin tadına varacaksan hakkını vereceksin diye düşünüyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back