Aranıyor yeni baslayan icin spin makine arıyorum

i_gulistan

Daimi Üye
Tepki
210
Ödül
53
Spin avına merakim var savegear 15-45 atarli bir kamışim var ve max 150 tl bütçem var daiwa Laguna 3000-4000 arasında kaldim ama 2. El uygun bir makine bulursam almak istiyorum belki yanında 1-2 sahtede olabilir.hobiden sogutmayacak sorunsuz ip veya misina ile kullanabilecegim bir makine arıyorum.bulamazsam sifir daiwa alacam kısmet artik 🙂 yardımlarınız icin şimdiden teşekkür ederim

Ikinci el spin makinesini satmayi düşünen yok galiba 🙁( en azından denenmis bir 2. El ürün olsaydı kaliteyi uyguna alir bütçemi sarsmazdim diye düşünüyordum olmazsa sıfır veya 2. El konusunda arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum

Okuma Avenger 40-B yada 35-B 100 lira civarı fiyatı. Laguna alacaksan 3000 lik olsun, 4000 binlik fazla ağır.

Daiwa legalish isterseniz 2500 lük hiç kullanılmamış kutusunda 175 tl ye verebilirim

shimano catana 3000 lik al ipe uyumlu ve yedek kafalı 100 tl civarı kalan paraylada sahte alır keyfine bakarsın

Shimano exage 4000 fe kutulu (0,18 ip misina sarılı) yedek kafasi ile kutusu ile tertemiz, sıfır gibi.Kullanmadigim 2-3 tane de sahte hediye ederim.

ryobi ecusima 3000vi geçen sezon kullanıldı. yağlaması ve temizliği düzenli yapıldı. üzerinde asso ultra 0.20 misina var. düşünür müsünüz? 100tl verebilirim.

Back