Yeni başlıyorum ve yardim rica ediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erc10000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esnemesinin benim için şu aşamada bir sorun yaşatmayacağı kanısındayım, zaten karbon ve esnek olmasi duyarliligi artirmak için özellikle yapılmış, bizde bu duyarliliğı max seviyede elimizde hissedelim diye dusunuyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AYNI TEREDDÜTLERİ YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK NAÇİZANE FİKRİM - BU GÜN ESNEMESİ SORUN DEĞİL DİYE ALDIĞINIZ ÜRÜN YARIN SİZ MERADA 20 METREYE ATARKEN YANINIZA GELEN DAHA SERT AKSİYONA SAHİP BİR KAMIŞ SAHTESİNİ 30 - 40 METREYE İNDİRDİĞİNDE SİZİN YAŞAYACAĞINIZ HAYAL KIRIKLIĞIDIR. FORUMDA OKUDUKLARIM DOĞRULTUSUNDA ATÇEK ÇALIŞANLARDA ÖNCELİK ATIŞ MESAFESİ GELİYOR. AKSİYON VE DUYARLILIK DA VAR TABİİ. MÜMKÜNSE FORUMDA SİZE ÖNERİLEN VE SİZİNDE HEDEFLEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ BAYİDE GÖRÜN - ELİNİZDE HİSSEDİN. DERİM. BEN İNTERNETTEN OKUMA V SİSTEM ALDIM. GELGELELİM İLK GELDİĞİNDE BİLE ISINAMADIM. RİCA MİNNET GERİ İADE EDİP BANA ENYAKIN OLAN SPOTA GİDİP ŞU ANDA KULLANDIĞIM KAMIŞI ALDIM. SAĞOLSUN ORADA ÇALIŞAN ARKADAŞLARDA ÇOK YARDIMCI OLDU. YOKSA FORUMDA DA OKUYACAĞINIZ GİBİ UCU BUCAĞI OLMAYAN BİR DERYADASINIZ. HER GÖRDÜĞÜNÜZÜ - HER DUYDUĞUNUZU ALACAKSANIZ İŞİNİZ VAR DERİM. ( İKİNCİ EL BUNLARLA DOLU )

Her duydugumu almaktan ziyade çogunlugun kullandigi belli duzeydeki olculeri kıstas alarak bu işe başlamanın dogru olacağını düşünüyorum

Diger turlu dusunseydim ucuz bir 240 + 270 + iki makina da almayi dusunebilirdim...

Her duydugumu almaktan ziyade çogunlugun kullandigi belli duzeydeki olculeri kıstas alarak bu işe başlamanın dogru olacağını düşünüyorum

Diger turlu dusunseydim ucuz bir 240 + 270 + iki makina da almayi dusunebilirdim...

Başta geçmiş olsun diyorum
Zehir kana yavaş yavaş karışacak 😉

Makine bana göre ideal
Hem kıyıda Hem teknede (yada sandalda) kullanabilirsiniz, ama tek kamış yerine iki kamış almanız daha mantıklı , 2.20-2,40 arası tekne için , 2,50-2,90 kıyı için ideal olacaktır.
Aynı makineyi ki çift kafalı ıki kalınlıkta ip ile birini kıyıdan birini de tekneden kullanabilirsiniz.

Levrek peşinde değilseniz silikonu az tutun
Ilerleyen zamanda artirirsiniz
Sahteleri ise acele etmeden meraniza göre tercih edin

Şimdiden Rastgele

Tekne için ucuz bir kamış işinizi görür
Ama kıyı için arkadaşlarımın da dediği gibi güzel birşey alın , Sonra değiştirmek zorunda kalmazsınız

O zaman 270 10-40 kamış kaliteli aliyorum, 220 lik bir kamisi da ucuz yollu aliyorum ayni makina ile ikiniside kullaniyorum...

Silikon sahtelere sadece levrek mi geliyor?

Sahteye levrek bile geliyor
Ama dislinin silikon a geldiğini görmedim
😉

O zaman 270 10-40 kamış kaliteli aliyorum, 220 lik bir kamisi da ucuz yollu aliyorum ayni makina ile ikiniside kullaniyorum...

Benim tercihim bu yönde olurdu
😉

Back