Yeni Başliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sametti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüzüne bak temiz efendi birisi ise sor çünkü o insan yardım ederse eder.Çoğu halinden mutsuz tersleyen tiplerdir.Çok şevkimi kırdılar.Kova kova istavrit tuttum , yeni tanıştığım birisi yardımıyla...İyi çıkıncada iyi yardım eder..Şindi ise artık çinekop , levrek te şansımı denemeye başlıyacağımmm..Kısaca amatörün halinde amatör anlar.Rasgele

Hoşgeldiniz.
Bu tür insanlarla ben de maalesef sık karşılaşıyorum. Özellikle de İstanbul'da. Selamün aleyküm, rast gelsin, kolay gelsin dediğim zaman ya cevap vermez ya da ters ters bakarlar. Merayı sahiplenirler, sen de neden geldin diye düşünürler. Enteresan bir durum. Çok değişik tiplerle karşılaştım. Sen burada tutma diyen, duymuyormuş gibi davranan kişiler oldu. Böyle olduğu zaman artık ben de hiç yoklar gibi davranıyorum. Amaçları sizi balıktan soğutmak, bunlara hiç kulak asmayın. Diğer yandan güler yüzlü, yardımsever insanlar da var. Ben her zaman etrafımdakilere yardım etmeye çalışırım. Bildiğim bir şey varsa anlatırım, gerekirse misina takım veririm. Sonuçta insanoğlu muhtaç neden kendini bu kadar üstün görür anlamıyorum. Siz moralinizi hiç bozmayın hem yardımsever kişilerden bilgi alarak hem de deneyerek öğrenirsiniz bu işi.

Sizlerinde bahsettiği gibi demek ki sürekli bu tip şahıslar ile diyalog halinde olacağız. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın hepimizi...Başka ne diyebiliriz...

Yüzüne bak temiz efendi birisi ise sor çünkü o insan yardım ederse eder.Çoğu halinden mutsuz tersleyen tiplerdir.Çok şevkimi kırdılar.Kova kova istavrit tuttum , yeni tanıştığım birisi yardımıyla...İyi çıkıncada iyi yardım eder..Şindi ise artık çinekop , levrek te şansımı denemeye başlıyacağımmm..Kısaca amatörün halinde amatör anlar.Rasgele

Teşekkürler cevabın için.. Bende tecrübe kazanmaya çalışacağım bakalım. Zamanla geliştireceğime inanıyorum.

Hoşgeldin. Bende senin gibi çok uzun zamandır araştırıyorum. Lrf sistemi ile avcılığa merak saldım. Kamış, ip, ne varsa aldım. Ama daha tek bir atış bile yapamadım. İnsanlar bu işi temelde bence hobby olarak görmüyor, mesele bu, yani o kamışı oltayı aldınmı, illa kova dolusu balık tutup yiyeceksin yoksa boşa para vermiş olursun. Mantığı zihniyeti var madem stresli bir iş ne işin var burada diyeceksin. Olay başka yere gider gerek yok deyip çekip gidiyor insan velhasıl kelam kimseye kulak asma ; yok boşa para verme, verdiğin para tuttuğun balığa değmez, git balıkçı dan al ye, diyen ve sayısız laf kalabalığı yapan insan görüp duyucaksın tabi tam tersi insanlar çok o insanlardan bilgi al işi birazda zamana yayıp mera ve malzeme tecrubesi esindin mi gerisi gelir

rast gele yazı uzun olduysa kusura bakmayın. =)

Evet bazılarının bu işi hobby olarak görmediğine inanıyorum. Ben açıkcası hobby olarak görüyorum. Zaten hobby olarak görmeyen insan balık tutup karın doyurma telaşındadır. Yoksa neden stress yapılır bu konuda anlamıyorum. Zamanla evet bağımlılık haline gelebilir ancak iğnenize takılan balığın tam alacakken kurtulup suya düşmesi bile var bu işin içinde... O yüzden stres yapmaya gerek olmadığı kanısındayım. Merak etmeyin bir kaç kişinin tavırları yüzünden moralimi bozacağımı düşünmüyorum. Öğrenmek için çabalamaya devam... Rastgele

Samet kardeş yarın boğaza niyetliyim, inecek olursam sana özelden yazarım, kalabalık olacağından sürekli çalışma ihtimalim düşük. Hele yemliye kalırsam çok daha rahat olur.
Bulunduğum yere gelebilirsen, bildiğim kadarı ile dilim döndüğünce anlatırım. Daha çok izler, sorar, sorularına cevap bulursun
Bir başlangıç olur. sonrasında forumdan da destek alırsın. Boğazda avrupa yakasında olurum.

Samet kardeş yarın boğaza niyetliyim, inecek olursam sana özelden yazarım, kalabalık olacağından sürekli çalışma ihtimalim düşük. Hele yemliye kalırsam çok daha rahat olur.
Bulunduğum yere gelebilirsen, bildiğim kadarı ile dilim döndüğünce anlatırım. Daha çok izler, sorar, sorularına cevap bulursun
Bir başlangıç olur. sonrasında forumdan da destek alırsın. Boğazda avrupa yakasında olurum.

Teşekkürler Abi, mesaj atıyorum sana

Bi gün oltam ile gelmesem de sizi gördüğüm de yanınıza gelip izlemek isterim...Boğazda nasıl tutulur diye...

@sametti Gecen yıl başlarken aynılarını yaşamıştım resmen dejavu oldu 🙂🙂 bazı ihtiyarlar öyle malasef istanbulda aksi ve huysuz rabbim düzgünleriyle karşılaştırsın 👍 surf avını pek sevemedim yoksa bende o civarlarda avlanıyordum yardımcı olurdum ama stilimiz farklı grupta tanışacagın insanlarla güzel bir arkadaşlık ortamını kurarsın canını sıkma ilk işin sabır olsun boş dönecegin avlar olacak moral bozmamadan devam

forumdaki ile dışardaki balıkçılar gerçekten çok farklı 🙂

burda doğru adrestesiniz herkes elinden geldiğince yardımcı olur

fakat eski konuları bol bol okursanız faydasını görürsünüz.

bizim buranın oltacıları da çok huysuzdur 🙂 1-2 soru sor bida soru sormamaya yemin edersiniz 🙂)))

Back