Video (YENİ) Çatalkuyruk Avı Yaladerma- Kıbrıs sarma ile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cancebeci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cancebeci

Daimi Üye
Tepki
748
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar
Gerçekleştirdiğim balık avını sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Bu av da Kıbrıs takım ile yem olarak ekmek kullanıp güzel bir Yaladerma Balığı (Çatalkuyruk) yakaladım. Genellikle sırttan esen rüzgarlarda uyguladığım, rüzgar ve sudaki akıntıyı kullanarak yemi çok uzak mesafelere gönderme üzerine dayalı bu sistemi rüzgar tem terse dönünce erken bitirmek zorunda kaldım. Sizler de meralarınız da bu kolay sistemi uygulayarak güzel balıklar yakalayabilirsiniz. İyi Seyirler.

Yer : Didim - Zonguldaklılar Sitesi Altı
Takım : Kıbrıs Sarma
Kamış : Savage Gear sgs6 30/70
Makina: Daiwa bgrr lt 5000
Misina: Şamandıra altında 0.36 makina üzerinde 0.18 pitbull ip
İğne: 6 Numara

Yine yapmışsın yapacağını hacı kral balikçisin.Eli boş döndüğünü görmedim daha.Sen bu işi yapiyorsun hacı helal olsun..Tadı nasıl bu balığın yemek nasip oldumu cupra lezzetini geçer mi?

Tebrikler Can
Yine bilgi dolu bir av paylaşımı yapmışsın.
Oltayı gezdirmesine bakılırsa balığın boyuna göre mücadelesi çok kuvvetliymiş.
Her zaman rast gelsin

Tebrikler güzel video teknik detayı için ayrıca teşekkürler..
Hep karıştırdığım balıklardan biri 🙂 yerli avcılar büyüğü küçüğü ayırt etmediğinden liça , çıplak , çatalkuyruk , yaladerma bunların hepsi onlar için aynı balık bende bu balığı ilk zamanlar büyüyecek de dev olacak diye salıyordum sonradan öğrendim ki liça başlı başına bir balık , çıplak çatalkuyruk , yaladerma hatta pulsuz da diyorlar o başka bir balıkmış 🙂 yinede ilk görüşte bu şudur diyemiyorum hala 🙂

Tebrikler güzel video teknik detayı için ayrıca teşekkürler..
Hep karıştırdığım balıklardan biri 🙂 yerli avcılar büyüğü küçüğü ayırt etmediğinden liça , çıplak , çatalkuyruk , yaladerma bunların hepsi onlar için aynı balık bende bu balığı ilk zamanlar büyüyecek de dev olacak diye salıyordum sonradan öğrendim ki liça başlı başına bir balık , çıplak çatalkuyruk , yaladerma hatta pulsuz da diyorlar o başka bir balıkmış 🙂 yinede ilk görüşte bu şudur diyemiyorum hala 🙂
Çok teşekkür ederim 🙏Sudayken bende emin olamadım lambuka yada lüfer olabileceğini düşünmüştüm 🙋🏻

Tebrikler Can
Yine bilgi dolu bir av paylaşımı yapmışsın.
Oltayı gezdirmesine bakılırsa balığın boyuna göre mücadelesi çok kuvvetliymiş.
Her zaman rast gelsin
Çok teşekkür ederim abim 🙏 balık gerçekten kuvvetliydi bir de, 2 iğne yandan almıştı bu da ağır hissettirebiliyor.

Üstad zevkle ve heyecan ile izliyoruz videolarınızı. 👍👍🧿
Ve çekim netliğinizde çok iyi.
Her daim rast gelsin diyerek…
Aksiyon kamerası olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiye edermisiniz.?

Back