Yeni ciklet akvaryumu kuruyorum tavsiyileriniz

Berkeyldz37

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba 100x50x40 akvaryumum var 200 litre daha bugun geldi satan adam 2 gun oda sıcaklıgında beklet dedi icinde su yok ciklet beslemek istiyorum kac tane balık sıgar bu akvaryuma yunus da beslemek istiyorum kaç disi kaç erkek yapmalıyım her cins aldıgım yunusdan 1 disi 1 erkek mi almam lazım tavsiyeleriniz varmıdır

merhabalar. uzun süre ve halen daha akvaryum da balık besleyen biri olarak söyleyeyim. (öncelikle su olmayan boş akvaryumu neden oda sıcaklığında bekletiyorsunuz ?) maksat silikonların oturması ise 4-5 gün geçmesi gerek ki bunu akvaryumcu yapmıştır diye düşünüyorum. bunun dışında suyu doldurup filtre ve ısıtıcınızı çalıştırdıktan sonra suyun oturması için (bence) 3-4 gün boş şekilde çalıştırın. daha sonradan ölçülere göre sırf yunus besleyecekseniz 2 erkek 6-7 dişi bakılabilir. sarı prenses (malavi tayfası) olacaksa yine 2 erkek 8-9 dişi olabilir. fazlası eziyet olur balığa. he işin içine frontoza blue zaire moba gibi benim beslediğim balık tarzı balıklar girerse 200 litre akvaryum 1 erkek 1 dişi için bile yetmez.

Back