hasandurgut
Yeni Üye
- Tepki
- 0
- Ödül
- 1
Merhaba abilerim, kardeşlerim. Balıkçılık hastalığı doğuştan mıdır yoksa sonradan mı kazanılır gibi sorular gördüm bazı yerlerde. Benimki doğuştan olsa gerek. Daha 5-6 yaşlarımda elimde olta Meriç Nehri'nde balık tutmaya çalıştığım günleri hatırlıyorum. Ama eğitim nedeniyle ilçeye taşınmamla uzun yıllar ayrı kaldım bu sevdamdan.
Üniversite eğitimim nedeniyle bu sefer Çanakkale'ye düştü yolum. Birisi beni ayırırken diğeriyse beni cennete kavuşturdu tabiri caizse. Oltam hazır, artık Çanakkale'de yapacağım avları ve burada yapacağım paylaşımları bekliyorum.
Eğer benim gibi balık sevdalısı Çanakkaleli/çeşitli nedenlerle yolu Çanakkale'ye düşmüş arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Sevgilerle.
Üniversite eğitimim nedeniyle bu sefer Çanakkale'ye düştü yolum. Birisi beni ayırırken diğeriyse beni cennete kavuşturdu tabiri caizse. Oltam hazır, artık Çanakkale'de yapacağım avları ve burada yapacağım paylaşımları bekliyorum.
Eğer benim gibi balık sevdalısı Çanakkaleli/çeşitli nedenlerle yolu Çanakkale'ye düşmüş arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Sevgilerle.