Yeni Forum Hakkında

mastercheef

Aktif Üye
Tepki
927
Ödül
103
Balıkhobim.com adlı yeni balıkçılık forumunun yöneticileri üye sayılarını artırmak için çeşitli çekilişler yapıyorlar. Üyelerine karşı terbiyesizce bir üslup ile okuması olmayan gelmesin, bizim milyonlara ihtiyacımız yok kaliteli insanlar gelsin gibi saçmasapan bir söylemde bulunuyorlar. Kendilerine mail ile üslubunuza dikkat edin dedim fakat sen kimsin der gibi hesabımı kapatmışlar. Benim için balıkçılık ile ilgili herşeyi öğrendiğim balıksevdam haricinde bir forum yoktur artık. Screenshot_20191231-185033.jpg

Benim umrumda değil fakat son zamanlarda hobidaşlarımızın zaafları ile alay eden ve fırsata çevirmeye çalışan çakallara tepki göstermek lazım

Yeni bir balıkçılık forumu açıldığını,adının balıkhobim.com olduğunu,üyelerine çekilişle hediyeler dağıttığını ve kaliteli insanları kabul ettiğini öğrenmiş olduk durduk yerde sayenizde ....

Son düzenleme:
Yeni bir balıkçılık forumu açıldığını,adının balıkhobim.com olduğunu,üyelerine çekilişle hediyeler dağıttığını ve kaliteli insanları kabul ettiğini öğrenmiş olduk durduk yerde sayenizde ....
Saçma sapan bir forum. Yarısı ingilizce yarısı türkçe.. Kurucusu da anlamayan olursa fransızca yazıcam artık diyor 🙂

Değerli arkadaşım... senin yaptığın şey benim gözümde reklamdan başka bir şey değil....kişisel kanaatimdir...

Bahsettiğiniz forumdan kendi isteğimle üyeliğimi sildirmiştim, üye olduktan 3-4 saat kadar sonra 🙂

Sizde, o zaatı bu siteye davet etseydiniz.🙂🙂😀 Komşu komşu oynardık.🙂🙂

Boşşşş veerrr. Yemeğin kalitesi ve lezzeti olmayınca, müşteri zaten bir daha o lokantaya gitmez.

Back