Yeni Gözbebeklerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scofield
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scofield

Aktif Üye
Tepki
95
Ödül
38
Merhaba Balıksevdalıları
Uzun zamandır iş tempom yüzünden büyük bir heyecanla vermiş olduğum siparişlerime bugün kavuşma fırsatını bulabildim.
Çubuk:SHIMANO SURF LEADER ULTRA TELESCOPIC 4.30 200GR.
Makara:SHIMANO SUPER AERO KISU SPECIAL SD MGS 390GR. 3.2:1
PE: UNITIKA 1.5 TAPER 213m. 13 metresi kendinden şoklu.
Malesef şu an halen işteyim.En kısa zamanda detaylı incelemelerini sizlerle paylaşacağım.
Yeni bebeklerimi yorumlarınıza sunuyorum.
Sevgi ve saygılarımla kalınız.

Dosyalar

• 2 (2).jpg
    2 (2).jpg
    4.6 KB · Okunma: 768
  • 3 (2).jpg
    3 (2).jpg
    3.2 KB · Okunma: 745
  • 4.jpg
    4.jpg
    25.5 KB · Okunma: 713
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hayırlısı olsun çok güzel malzemeler, yurtdışından mı aldınız. Önceden bu kamış ülkemizde de satışa sunulmuştu, şimdi stoklarda görünmüyor malesef. Shimano, K tipi kılavuzları kullandığı ilk surf kamış sanırım.

Hayırlısı olsun çok güzel malzemeler, yurtdışından mı aldınız. Önceden bu kamış ülkemizde de satışa sunulmuştu, şimdi stoklarda görünmüyor malesef. Shimano, K tipi kılavuzları kullandığı ilk surf kamış sanırım.

Teşekkür ederim.
Türkiye den aldım.İstoç Okyanus Marine den.Satış öncesi ve sonrası hizmetleri çok güzel.Uzun zamandır konuşuyorduk sağolsunlar getirdiler ve sahip olabildim.Evet K tipi kılavuzlu.Bakalım artık yarın deneme fırsatım olacak paylaşacağım izlenimlerimi.

Hayırlı olsun herkesin hayallerini süsleyecek kadar güzel bir takım. Hayal takımla hayallerinin avlarını yapmanı dilerim.

hayırlı ugurlu olsun Emreciğim 🙂 güle güle kullan 🙂 çok başarılı bir koleksiyonun oldu vesselam 🙂

Back