Video (Yeni) Kalama Ağlatan Fırat Turnaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cancebeci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cancebeci

Daimi Üye
Tepki
748
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar
Gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Her sene olduğu gibi bu yıl da Ekim, Kasım, Aralık aylarında Fırat Turnası avları gerçekleştirmek üzere Elazığ'a geldim. Fırat Turnaları yaşadıkları sürece büyümeye devam eden, bu nedenle de devasa boylara ulaşabilen bir balıktır. Henüz ilk avımda 2 adet balık yakalayabildim. Ancak kolay kolay unutamayacağım bir balık kaçırdım. Daha önce aynı kaşıkla 20kg a kadar balıklar almıştım bu yüzden iğneleri değiştirmeden ava başladım. Bu hata çok güzel bir trofe balık kaçırmama sebep oldu.
Önümüzdeki haftalarda güzel balıklar yakalama ümidi ile avlarıma devam edeceğim. İyi seyirler dilerim.

Merhaba arkadaşlar
Her sene olduğu gibi bu yıl da Ekim, Kasım, Aralık aylarında Fırat Turnası avları gerçekleştirmek üzere Elazığ'a geldim. Fırat Turnaları yaşadıkları sürece büyümeye devam eden, bu nedenle de devasa boylara ulaşabilen bir balıktır. Henüz ilk avımda 2 adet balık yakalayabildim. Ancak kolay kolay unutamayacağım bir balık kaçırdım. Daha önce aynı kaşıkla 20kg a kadar balıklar almıştım bu yüzden iğneleri değiştirmeden ava başladım. Bu hata çok güzel bir trofe balık kaçırmama sebep oldu.
Önümüzdeki haftalarda güzel balıklar yakalama ümidi ile avlarıma devam edeceğim. İyi seyirler dilerim.

Tüh be yazık olmuş. Keşke iğneleri değişseydin

Daha önce aynı kaşıkla 20kg a kadar balıklar almıştım bu yüzden iğneleri değiştirmeden ava başladım Akın. İğneler berbatmış şimdi değiştirerek kullanıyorum bu gün de aldım balık aşırı rüzgar vardı ama çok duramadım
Biliyorum bende oradaydım🙂 Sen o balığı alirdin ben sana guveniyorum

Merhaba arkadaşlar

Kulaklarınızın pası silindi abi. Güzel video olmuş devamı gelir insallah

Tebrikler Can
Güzel bir av olmuş.
O kalama sesi kim bilir nasıl bir Canavara aitti.

Tebrikler Can
Güzel bir av olmuş.
O kalama sesi kim bilir nasıl bir Canavara aitti.
Teşekkür ederim abim🙏 Daha önceki avlarımdan da aşinayım ve şunu söyleyebilirim ki 15- 20 kg. rahatlıkla vardı. Alsam rekor olurdu benim için.

Biliyorum bende oradaydım🙂 Sen o balığı alirdin ben sana guveniyorum
Teşekkür ederim Akın , videonun sonuna Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak şarkısını koymuştum 20 saniye😄 Telif yiyince çıkardım. İnşallah Rabbım ömür verdikçe kovalamaya devam edeceğim. Akşam çaya gel bi program yapalım 🙂

Teşekkür ederim Akın , videonun sonuna Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak şarkısını koymuştum 20 saniye😄 Telif yiyince çıkardım. İnşallah Rabbım ömür verdikçe kovalamaya devam edeceğim. Akşam çaya gel bi program yapalım 🙂
Bu ara işler çok yoğun haftasonuna yapalım programı🙂

Back