Aynen abi. Eski serisini ağır sarımda çekince de yüzeye yakın kıvrıla kıvrıla geliyor. Jerk verince sahte çıldırıp, derine dalıyor. Lüfer varsa affetmiyor. Sayesinde hatırı sayılır balık yedim. Yakında wtd için gagasız versiyonunu da çıkartırlarsa şaşırmam. 😀 😀Sahte bildiğin su üstü olmuş.. 🙂
Eski serinin devam edip etmeyeceğini bilmiyorum. Bu konuyu Cengiz balıkçılığa giden olursa sorup bizi de bilgilendirmesini rica ederim.21 gr lık seriye devam etsinler , rüzgarlı havada bile iyi mesafe gidiyor..
Tanesi 15-18 TL iken yeterince stokladık. 😀 Yeni başlayan arkadaşlara Allah kolaylık versin. 🙁Eskiyi stoklamak lazım ozaman. Fiyat performans sahtesi.
Maşallah. 2 gram farkın mesafeyi fazla etkilemeyeceğini düşünenlerdenim. Güzel raporlarınızı yakında okuruz umarım. Rast gelsin.32 no 'lu rengi deneme fırsatı buldum.Erimi bildiğimiz 125 f gayet başarılı kesinlikle sığ geliyor.Hiç bir yerde takılmadı.Gece olduğu için yüzüşünü göremedim.Ancak bir levrek bindirdim yarı yolda kurtuldu.Yani aksiyonu da iyi olmalı