Yeni Kendo Seabass 125f

32 no 'lu rengi deneme fırsatı buldum.Erimi bildiğimiz 125 f gayet başarılı kesinlikle sığ geliyor.Hiç bir yerde takılmadı.Gece olduğu için yüzüşünü göremedim.Ancak bir levrek bindirdim yarı yolda kurtuldu.Yani aksiyonu da iyi olmalı

Sahte bildiğin su üstü olmuş.. 🙂
Aynen abi. Eski serisini ağır sarımda çekince de yüzeye yakın kıvrıla kıvrıla geliyor. Jerk verince sahte çıldırıp, derine dalıyor. Lüfer varsa affetmiyor. Sayesinde hatırı sayılır balık yedim. Yakında wtd için gagasız versiyonunu da çıkartırlarsa şaşırmam. 😀 😀

32 no 'lu rengi deneme fırsatı buldum.Erimi bildiğimiz 125 f gayet başarılı kesinlikle sığ geliyor.Hiç bir yerde takılmadı.Gece olduğu için yüzüşünü göremedim.Ancak bir levrek bindirdim yarı yolda kurtuldu.Yani aksiyonu da iyi olmalı
Maşallah. 2 gram farkın mesafeyi fazla etkilemeyeceğini düşünenlerdenim. Güzel raporlarınızı yakında okuruz umarım. Rast gelsin.

Evet gaga ufak modeli, Sığ su levrek için yeni çıkarmışlar bi tanıdık tavsiye etti bu sene levrekte iyi iş çıkaracak dedi ... Gaga ufalınca gramı düşürmüşler aksiyonu için herhalde ..

Son düzenleme:
Back