Sercan üzerinde 6-32 yazan bir kamış istiyorsan 6-32 Dialuna tam sana göre.. Bu arada elindeki kamışların üstünde ne yazdığını, ama aslında hangi aralıkta çalıştıklarını da aklının köşesinde tut.Kafam karıştı. Dialuna alacaktım 6-32 atar, bu atar aralığında tavsiye edeceğiniz kamış varsa bende onu alayım abi 😊 Hali hazırda Balistik 14-42, N-one 1-20, Boreas 1-15 kullanıyorum 😊
Melih bu konuda bir bilgim yok abicim ama yakın zamanda yeni bir Lateo baitcasting serisisinin çıkacağını sanmıyorum.lateo R serisi için halen güzel bir inceleme yazısını bırakın video da yoktu ortalıkta.
akifabi sağolsun bu boşluğu şairane anlatımıyla doldurmuş.
teknoloji olaran nanoplus'ı eklemeleri beni şaşırttı doğrusu bu konuda daiwa çok pintiydi.
sanırım lunamis hamlesine daha da agresif bir karşılık verdi daiwa shimano'ya karşı.
üstelik fiyatı çok daha uygun.
@reelmaster akif abi acaba baitcast serisi de çıkacak mı lateo R serisinin eski Q serisinin baitcast kamışları karaborsa oldu resmen.
An itibariyle 90 Ml yide alarak seriyi tamamladım ! Erim ve hafif sahtede avantaj ve dezavantajlarını yakında detaylı bir şekilde paylaşırım.

akif abi toplandık sana geliyoruz biz gelene kadar bir kaç çeşit daha alırsan kişi başı 500 lira çalışır bizden kamış için eline sağlık abi güzel inceleme olmuş.An itibariyle 90 Ml yide alarak seriyi tamamladım ! Erim ve hafif sahtede avantaj ve dezavantajlarını yakında detaylı bir şekilde paylaşırım.
Abim siz karar verene kadar bekliyemedim. Bayi son 1 tane kaldı deyince dayanamadım. 🤣🤣🤣Güle güle kullan.
Biz de toptan alacağız diye bekleşiyoruz buralarda.![]()
Can işi gücü bir yana bırak ,sana verdiğim ödevi yap abicim. Sırada 1 gram altı çalışan LRF Aji kamış incelemesi var.akif abi toplandık sana geliyoruz biz gelene kadar bir kaç çeşit daha alırsan kişi başı 500 lira çalışır bizden kamış için eline sağlık abi güzel inceleme olmuş.