Yeni Levrek Sahtelerim

burakkilic

Üye
Tepki
39
Ödül
23
Merhabalar;

Arkadaşlarım levrekle kafayı bozduğumu düşünüp bana hediye almışlar. Ne dersiniz, iş görürler mi? Hangisi hangi havada/saatte daha iyi sizce?

H11PBCX.jpg

Yukarıdan aşağıya:

Kendo Seabass Minnow 145F Color 18
Kendo Seabass Minnow 145F Color 24

IMA Salt Skimmer Silent x2159

Not: Profildeki levreği en üsttekiyle almıştım zaten, onun iş yaptığı kesin 🙂

Diger kendo rengi ( renk ama )ile sabah ilk isiklarda levrek aldik su ustu ile hic saldiri alamadim daha

salt skimmer bence güzel iş çıkaracak eminim 😀 hayırlı olsun abi
Genelde avlandığım yerde derinlik 1-1.5 metre ve su genelde durgun. O yüzden ben de Salt Skimmer' dan çok şey bekliyorum🙂

Sayın Turgay Karaaslan ve eşinin Salt Skimmer kullanarak yaptıkları avı gördüm

Gayet zevkli görünüyor.

kendo 145 lerın bazı modelleri güzel işler yapıyor ...sizinkiler de güzel renkler.....tek kusurları ruzgarı karsıdan aldığınız da eriminın düşüyor olması ..fırtınalı hava da denemeyın bile sac baş yoldurur...yatık havalar da, ruzgarı arkanıza aldığınız da erimi fena değil....145 lerin her ıkısını gece kulanabilirsiniz...bu arada Turgay beyin eşi gördüğüm bir çok spinciden çok daha iyi kamış savuruyor..👍 ufak bır ekleme yapayım altı pembe olanı gündüz ve bulanık suda da deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kendo 145 veya başka bir sahte kötü hava şartlarında atış yapacaksanız sahteyi suyun üzerinden 1 metre civarı yere paralel e yakın atın sahte fazla havalanmadığından daha rüzgarı az alıp daha uzağa ve takla atmadan gidiyor. Ben bunun için yan atış yapıyorum. Ayrıca kendo 145 Sasuke ile aynı gidiyor hatta bence daha iyi gidiyor

Back