Yeni LRF Takımı

duke_nukem

Aktif Üye
Tepki
400
Ödül
73
Merhaba,
Amca oğlumun LRF ye olan hevesimi öğrenmesinin ardından kendi çapında bana bir takım yapıp göndermiş. LRF takımımda olduğuna göre artık eve girmem. Takımla ilgili yorumlarınızı da almak isterim.

makine: Shimano Nexave 1000FD
kamış : Fladen xtra flex 2.10 1-10 gr
misina :Berkley Solutions İp Misina 0.16
silikon : savage gear pro 8,5 cm 3 gr
silikon 2 :Bando kokulu lrf silikon 5 cm
jig head : owner cultiva 3 gr

resimleri de ekleyeceğim iş yerinde olduğumdan şimdilik detaylı inceleyemedim.

Teşekkür ederim. Makineye sarılı geldi yedek kafası var ona dediğiniz gibi 0,06-0,08 arası ip bakayım o zaman.

Hayırlı olsun Akif, LRF takımın İstanbul için ideal bence. yakında LRF silikon, jighead ve sahte masrafları geliyor demek 🙂. ben hala eksiklerimi çıkartıyorum vakit bulduğum an alışverişe gidicem. hamdi abinin dükkandan çıkmazsın artık 🙂

Hayırlı olsun Akif, LRF takımın İstanbul için ideal bence. yakında LRF silikon, jighead ve sahte masrafları geliyor demek 🙂. ben hala eksiklerimi çıkartıyorum vakit bulduğum an alışverişe gidicem. hamdi abinin dükkandan çıkmazsın artık 🙂
ya abi hiç sorma zaten dükkan yakın. diyorum ki sigarayı bıraktırır bu heves bana

Bahadır sende durumlar nasıl gidebiliyor musun balığa benim bu aralar zor gibi 🙁

Birde kamisi denedikten sonra burada yorum yaparsanız cok sevinirim benimde merak ettiğim bir kamis
2 parçalı birleştirdim elime bir aldım spin kamıştan sonra bayağı hafif geldi
çok esniyor orta taraftan kamışın ucuna doğru en ufak bir harekette kamışın ucu fena titriyor iyi midir kötü müdür bilemedim.

Back